ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Νοε 2014

HΤΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.


Την ήττα με 3-0 σετ (25-22,25-16,25-23) γνώρισε η γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στην Αθήνα στο γήπεδο του Παπάγου (τυπικά έδρα του Γ.Σ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).
Η Ελασσονίτικη ομάδα, παρόλο το κουραστικό ταξίδι, ήταν ανταγωνιστική, ιδιαίτερα στο 1ο και 3ο σετ όπου στο μεν 1ο σετ το σκορ ήταν 22-22 και στο 3ο σετ αν και προηγήθηκε με 22-21 εντούτοις το δυνατό μπλοκ της Αθηναϊκής ομάδας έδωσαν τη νίκη με 3-0 σετ!
Στο 2ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας δεν είχε καλό ρυθμό και δίκαια το έχασε με 25-16.
Ήταν μία ήττα από έναν δυνατό αντίπαλο,και στο Ελασσονίτικο στρατόπεδο εστιάζουν πλέον τη προσοχή τους, στο επόμενο παιχνίδι, με τον Απόλλωνα Πατρών, όπου και θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.
Η σύνθεση του συγκεκριμένου αγώνα για τον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ήταν:
(Παναγιώτου) Αθανασιάδου,Κατσαρέ,Παπακώστα,Δίρβα, Παναγιώτου, Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Κασσελούρη , Κιούση , Παπαδοπούλου,Μπελαή,Πλιάκα.
Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί τον ΓΣ.ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ για την άψογη φιλοξενία και υπόσχεται ανάλογη στην Ελασσόνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.