ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Νοε 2014

ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΄ΟΧΤΑΔΑ ΄΄ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ!!



Ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι νεάνιδες του συλλόγου με τη νίκη τους 3-0 σετ εκτός έδρας με τον ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ.
Τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου αγωνίστηκαν ικανοποιητικά σε όλη τη προκριματική φάση και πήραν μία πανάξια πρόκριση, στις καλύτερες οχτώ ομάδες της Περιφέρειας της Κεντρικής Ελλάδας.
Επόμενος στόχος τώρα είναι η πρόκριση στο final four  της διοργάνωσης.
Η δυναμική και η ποιότητα των παικτριών της ομάδας αφήνουν πολλές ελπίδες για κάτι τέτοιο και όλοι στο σύλλογο πιστεύουν πως το συγκεκριμένο τμήμα θα έχει μία αξιοθαύμαστη πορεία!
Ο αγώνας με τον Τύρναβο δε αντέχει σε κριτική αφού η Ομάδα της Ελασσονας ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δίκαια επικράτησε της αντιπάλου της.
Τα σετ: 25-9, 25-13,25-15..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Παναγιώτου) Κασσελούρη, Παπακώστα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Λέκκα, Λαναρη, Ππαιωάννου, Πίγκα..

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ:

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ =1-3
ΓΣ.Ε.ΕΛΣΣΟΝΑΣ - ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ = 3-2
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ =3-0
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΕΑΛ = 2-3
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ =3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.