ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

8 Νοε 2014

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ .

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΕΤ!
ΑΧΤΥΠΗΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 
ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!!


Νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Φιλαθλητικού Λάρισας, στο τοπικό ντέρμπι με 3-0 σετ.
Για την Ελασσονίτικη ομάδα ήταν το 2ο κατά σειρά ντέρμπι αφού την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την ΕΑΛ!
Μία ήττα, που ήρθε φυσιολογικά, από έναν ισχυρό αντίπαλο - ενισχύθηκε με 10 μεταγραφές -  παρόλο που η ομάδα για 2 σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστική και στην οποία στοίχησαν, η απουσία της Κιούση και ο τραυματισμός της Κατσαρέ!
Στο 1ο σετ η Ελασσόνα ξεκίνησε πολύ δυνατά οδηγώντας το σκορ έως το 19 - 17 , αλλά το δυνατό μπλοκ του Φιλαθλητικού ΄΄κράτησε΄΄ σε πολλές φάσεις και σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιθέσεις επέφεραν το τελικό σκορ του σετ στο 25-20.
Το 2ο σετ το κατέκτησε ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ κυριαρχώντας ολοκληρωτικά με 25-16.
Στο 3ο σετ αν και η Λαρισινή ομάδα ξέφυγε στο σκορ , εντούτοις η ομάδα του Γυμναστικού μείωσε αρκετά τη διαφορά -21-19 - αλλά και πάλι με τον Φιλαθλητικό να βρίσκει τις επιθετικές λύσεις και να κατακτά και το 3ο σετ αλλά και τον αγώνα με 3-0 σετ!
Στο 3ο σετ η ομάδα της Ελασσόνας, αγωνίστηκε με 4 κορασίδες - γεννημένες το 1999 - και τα κατάφεραν καλά αφού σταθήκαν ανταγωνιστικά!
Τελικά ήταν μία ήττα, λίγο πολύ αναμενόμενη, που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να βγάλει την ομάδα από τους στόχους της ,αλλά να παλέψει και στα επόμενα παιχνίδια με την ίδια διάθεση και αποφασιστικότητα .
Πολύ καλή η διαιτησία των κυρίων ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ,ΑΝΤΩΝΟΥΛΗ.
Τα σετ 21-25,16,25,20-25..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Αθανασιάδου,,Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιάκου,Παναγιώτου, Μπελαή, Παπαδοπούλου Ρ., Παπαδοπούλου Ζ., Πλιάκα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.