ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

22 Νοε 2014

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ : 3-0!

ΤΗΝ 3η ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΠΑΝΗΓΎΡΙΣΑΝ 
ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ !!

Εύκολα επικράτησε του αντιπάλου της, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, η ομάδα του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε4 κριτική ,καθώς η Θεσσαλική ομάδα αγωνίστηκε πολύ δυναμικά ,πίεσε πάρα πολύ τον αντίπαλό της στο σέρβις -σημειώνοντας 19 άσσους- και τελικά σημείωσε την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα.
Το θετικότερο όμως ήταν πως αγωνίστηκαν όλες οι μικρές αθλήτριες της αποστολής, παίρνοντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Α2.
Τα σετ :25-7,25-17,25-9....
Διααιτητές του αγώνα οι κύριοι: ΑΝΤΩΝΟΥΛΗΣ και ΓΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου) Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου,Ζιάκου/ Παναγιώτου,Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου, Λέκκα και Πλιάκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.