ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

27 Νοε 2014

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΑΣ


Στον Πειραιά με την αήττητη ομάδα του Πορφύρα, αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Η Ελασσονίτικη ομάδα, θα αγωνιστεί σε μία πολύ ισχυρή έδρα, αφού η ομάδα του Πορφύρα, είναι αήττητη στην έδρα της, αλλά και στη μέχρι τώρα πορεία της, και μαζί με τον Φ.Λαρισαϊκό φαντάζουν, τα απόλυτα φαβορί, για την άνοδο στην Α1.
Η ομάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και το σίγουρο είναι, πως τα κορίτσια της Ελασσόνας,  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. 
Μία αναμέτρηση, στην οποία θα αγωνιστούν χωρίς άγχος με κύριο και βασικό σκοπό, να φύγουν με κάτι θετικό από την δύσκολη έδρα του Πορφύρα.
Μοναδικό πρόβλημα η απουσία της κεντρικού Μπελαή, η οποία αναρρώνει από τον τραυματισμό της.
Η αποστολή για τον Πειραιά θα είναι η εξής:
Πλιάκα,Ζιάκου,Δίρβα, Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Τζιούργκανου,Παπακώστα, Παναγιώτου,Κιούση,Ππαδοπούλου Ζ.,Παπαδοπούλου Ρ., 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.