ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

19 Νοε 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΟΛΕΙ!!!

10406652_10150500867979959_132772292947511013_n
“Άρωμα” παλιών καλών εποχών του ελληνικού βόλεϊ ανάβλυσε η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Γυναικών, ΓΣ Χαλανδρίου- ΓΣ Ένωση Ελλασόνας, καθώς τρεις εκλεκτές αθλήτριες του ελληνικού βόλεϊ βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από πολλά χρόνια.
Και οι τρεις τους λοιπόν είναι υπέροχες. Και κυρίως «μάχιμες» υπηρετώντας ακόμη από άλλα πόστα πλέον, το αγαπημένο τους άθλημα. Ο λόγος για τις Γιούλα Δίρβα, Μαρία Κανακούδη και Βέρα Καλλιγέρη, που στο περιθώριο του αγώνα του Παπάγου είχαν την ευκαιρία να τα πούνε και να θυμηθούνε τα παλιά.
Πρώτη και καλύτερη η Δίρβα, που μετά την λαμπρή της καριέρα στα σαλόνια της Α1 γυναικών με Ολυμπιακό, Ηρακλή Κηφισιάς, ΕΑ Λάρισας, Πανελλήνιο, Κερατέα, Απολλώνιο Κερατσινίου, αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Ελλασόνας. Με 107 συμμετοχές στην Εθνική Γυναικών η 37χρονη άσος αποτελεί ως μία από τις καλύτερες κεντρικές του ελληνικού βόλεϊ, στολίδι για την Α2 Γυναικών και πρότυπο για τις νεαρές συναθλήτριές της και όχι μόνο!
ea larisas_retro_dirva
Μαζί της βρέθηκε μετά από 14 χρόνια και η πρώην συναθλήτριά της στην ΕΑ Λάρισας, Μαρία Κανακούδη (όρθια δεξιά στη φωτό), με την οποία, μαθητριούλα ακόμη τότε η Δίρβα, πανηγύρισαν την ιστορική άνοδο της ΕΑΛ στην Α1 Γυναικών. Η Κανακούδη, που αγωνίστηκε στην ομάδα της Λάρισας για μία τριετία, βοήθησε πάρα πολύ με την εμπειρία της την τότε νεανική ομάδα της Θεσσαλίας να ακολουθήσει μία σημαντική πορεία.
Με την βοήθεια λοιπόν της κυρίας που εδώ και δύο μήνες εμπιστεύεται το σωματείο του ΓΣ Χαλανδρίοα να μάθουν βόλεϊ στα παιδιά της, η άσος της Ελλασόνας, ταξίδεψε αρκετά χρόνια στο παρελθόν και θυμήθηκε όμορφες στιγμές: «Χάρηκα πάρα πολύ που είδα της Μαρία» επεσήμανε με ενθουσιασμό στο Volleyplanet.gr η αειθαλής μπλοκέρ και συμπλήρωσε ότι «μας είχε βοηθήσει πάρα πολύ, καθώς τότε όλη η ομάδα αποτελούνταν από μαθήτριες. Πραγματικά πολύ ωραία χρόνια και η ίδια όμως ήταν πολύ καλή και άριστος χαρακτήρας. Χάρηκα πολύ που την είδα και κυρίως που με πήγε πολλά χρόνια πίσω (γέλια)».
Από την όμορφη αυτή παρέα, που πολλές φορές ανοίγει και κουβεντούλα μέσω Facebook, δεν θα μπορούσε να λείψει και η κουμπάρα της Δίρβα, η Βέρα Καλλίγερη (Νο 7 στη φωτό). «Την Βέρα την παντρέψαμε εγώ, η Μεμετζή και η Νικολού. Ήμασταν συναθλήτριες την πρώτη μου χρονιά στον Πανελλήνιο το 2006-2007, μαζί με την Ελένη (σ.σ Μεμετζή), τις Λαμπρινίδου, Τέζα, Μπάμπουλι κ.α» υπογράμμισε με νοσταλγία η αθλήτρια σύμβολο της Ελασσόνας, για την πρώην διεθνή άσο, που μολονότι πλέον έχει αποκτήσει μία υπέροχη οικογένεια, ασχολείται ακόμη με την προπονητική.
panellinios_retro
Τέλος αναφερόμενη στην νεοφώτιστη ομάδα του ΓΣ Χαλανδρίου στην Α2 Γυναικών η Βάγια Δίρβα τόνισε πως «μολονότι την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα, δεν είχε παίξει καλά, πιστεύω πως είναι καλή ομάδα και εκτιμώ ότι θα πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις».
ΦΩΤΟ: www.gsh-volley.gr
Πηγή: volleyplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.