ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

7 Νοε 2014

ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ!

ΚΑΤΣΑΡΕ  ΚΑΙ ΚΙΟΥΣΗ ΑΠΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!!


Μετά την εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Λάρισα, επί της ισχυρής ΕΑΛ, το πρόγραμμα επιφυλάσσει άλλο ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και του αήττητου και δυνατού ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η έτερη ομάδα της Λάρισας,  στην μεταγραφική περίοδο, ενισχύθηκε με 8 παίκτριες και βασικός της στόχος είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική!
Ο αγώνας είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής και αναμένεται να το παρακολουθήσουν αρκετός κόσμος ,τόσο από την Λάρισα όσο και φίλαθλοι από την Ελασσόνα.
Άλλωστε τα παιχνίδια αυτά λόγω του χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι,  αποκτούν ιδιαίτερη σημασία!
Η ομάδα της Ελασσόνας παρόλα τα σημαντικά προβλήματα ,λόγω τραυματισμών , θα επιδιώξει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στο φαβορί της αναμέτρησης και το σίγουρο είναι πως οι παίκτριες του Βάιου Παναγιώτου θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους , ώστε να πετύχουν ότι καλύτερο μπορούν από την αναμέτρηση..
Η αποστολή του αγώνα για την Ελασσόνα θα είναι εκτός απροόπτου:
ΔΙΡΒΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, ΠΛΙΑΚΑ, ΖΙΑΚΟΥ, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ρ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.Ζ, ΜΠΕΛΑΗ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ,και ΛΕΚΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.