ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Ιαν 2015

ME TΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2ου ΓΥΡΟΥ!


Με την ομάδα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ αγωνίζεται στην αυλαία του 2ου γύρου, του 2ου ομίλου, του πρωταθλήματος γυναικών, της Α2 Εθνική κατηγορίας!
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας ,και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΄΄ράδιο Ελασσόνα 88.4'' και το ΄΄ΕΛΑΣΣΟΝΑ TV΄΄
Ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η ομάδα της Πρέβεζας,παλεύει για τη σωτηρίας της και στα τελευταία παιχνίδια δείχνει μαχητικότητα και πάθος σε όλους τους αγώνες΄.
Από την άλλη , η ομάδα της Θεσσαλίας δείχνει ένα δυναμικό σύνολο , είναι ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια, έχει 5 νίκες και 16 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.
Βασική της επιδίωξη, είναι η νίκη, που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στην 4αδα, αφού ο 4ος έχει 20 βαθμούς και όλοι στο σύλλογο είναι αποφασισμένοι, να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται!
Την Τετάρτη, η ομάδα πανηγύρισε την είσοδο της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ενώ την Κυριακή οι νεάνιδες δίνουν αγώνα μπαράζ, με τον ΓΣ.ΛΑΜΙΑΣ, για την είσοδό τους στην 4άδα της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας!
Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται περίτρανα, η σημαντική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο ο οποίος έχει καταξιωθεί, ως ένας από τους πιο δραστήριους  επαρχιακός σύλλογος!
Προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν για τον αγώνα με την Πρέβεζα και αναμένεται ο κόσμος που θάρθει στο κλειστό να παρακολουθήσει ένα δυναμικό και καλό αγωνιστικό θέαμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.