ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

4 Ιαν 2015

ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΗΤΤΑ 3-2 ΑΠΟ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.5 ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΑ!!!!


Δεν κατάφερε να νικήσει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού Ελασσόνας  τον ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στην ακριτική Καλαμάτα, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής .
Η Ελασσονίτικη ομάδα έχασε με 3-2 σετ και παρόλο που ανέτρεψε την διαφορά των σετ απο 0-2 σε 2-2 σετ , εντούτοις η πίεση του αγώνα και ίσως η κούραση επηρέασαν την ομάδα στο ται-μπρεικ όπου και ηττήθηκε με 15-10!
Στο 1ο σετ η ομάδα του Βάιου Παναγιωτου προηγήθηκε με 24-20!!,και ενώ όλα έδειχναν την κατάκτηση του σετ ,η ολιγωρία και τα ΄΄φαλτσοσφυρίγματα΄΄του 1ου διαιτητή στέρησαν το σετ από τα κορίτσια του Γυμναστικού!
Στο  2ο σετ η Καλαματιανή ομάδα το κατέκτησε και αυτό οριακά με 25-22!
Στο 3ο και 4ο σετ το Ελασσονίτικο συγκρότημα απέδωσε πολύ όμορφο βόλει και κατάφερε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπου και τα κατέκτησε πολύ εύκολα με 25-17 και 25-14!
Στο τάι-μπεικ η Ελασσόνα αν και έχανε με 6-0 κατάφερε να καλύψει τη διαφορά να προηγηθεί με 8-6 .. κάπου εκεί όμως  η ψυχολογική και αγωνιστική πίεση ήταν μεγάλη με τον Ακρίτα να εκμεταλλεύεται τα λάθη και να κερδίζει το σετ με 15-10!
Για άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση η Ελασσονίτικη ομάδα ήταν εξαίσια σε όλους τους τομείς αλλά αφήνει μία πίκρα, ο τρόπος με τον οποίον χάθηκε το παιχνίδι, αφού ήταν ανώτερη της αντιπάλου της !
Τα σετ : 26-24,25-22,14-25,17-25, 15-10..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου) Πλιάκα,Ζιάκου, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Δίρβα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου. Ζ,, ΠΑπαδοπούλου . Ρ, Μπελαή, Αθανασιάδου,Παπακώστα..

*O αγώνας καλύφθηκε σε ζωντανή μετάδοση από το διαδικτυακό κανάλι ΄΄ΕΛΑΣΣΟΝΑ TV ΄΄ του ΄΄ραδιο Ελασσόνας 88.4΄΄ με καλή ποιότητα εικόνας και ήχου και σε περιγραφή του δημοσιογράφου κ.ΝΙΚΟΥΛΗ ΑΝΔΡΕΑ, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή του Γυμναστικού στην ακριτική Καλαμάτα!
Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ευχαριστεί θερμά το ΄΄ΡΑΔΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 88.4΄΄
καθώς και το δημοσιογράφο κο Νικούλη για τη μετάδοση του αγώνα,αφού τέτοιου είδους δραστηριότητες προβάλουν τον αθλητισμό της Ελασσόνας ,αλλά και την ίδια την πόλη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.