ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

2 Ιαν 2015

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ..ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!

ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ
 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ 1ου ΓΥΡΟΥ!

Στην μακρινή Καλαμάτα, θα ταξιδέψει ο Γυμναστικός για τον τελευταίο αγώνα του 1ου γύρου,αντιμετωπίζοντας τον Ακρίτα Καλαμάτας!
Ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι περιμένει την αποστολή της Ελασσόνας, καθώς η διάρκεια του είναι περίπου στις 10 ώρες! 
Εντούτοις η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου, αν και λόγω εορτών, δεν δούλεψε ικανοποιητικά ,παρόλα αυτά είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τη κούραση του ταξιδιού και να προσθέσει ακόμα μία καλή εμφάνιση εκτός έδρας!!
Προβλήματα για την ομάδα δεν υπάρχουν, εκτός της Κιούση που για επαγγελματικούς λόγους , δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Καλαμάτα.
Έτσι η αποστολή για την Καλαμάτα θα είναι εκτός απροόπτου:
Πλιάκα, Ζιάκου, Δίρβα, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ., Παπαδοπούλου Ρ., Τζιούργκανου, Παπακώστα, Μπελαή και Αθανασιάδου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.