ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

18 Ιαν 2015

ΗΤΤΑ 3-0 ΣΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!


Κακή εμφάνιση και αναμενόμενη ήττα, για την γυναικεία ομάδα του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, από τον ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ  με 3-0 σετ ( 25-16,25-16,25-23) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικης κατηγορίας!
Το μόνο κέρδος, η εμφάνιση των δύο κορασίδων, Παναγιώτου και ειδικά της Παπαδοπούλου Ράνιας που αγωνίστηκαν υπέροχα και απέδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα σε δύσκολες καταστάσεις!
Ειδικά η πασαδόρος Παπαδοπούλου Ράνια μπήκε στο 3ο σετ, στο 18-10 και κατάφερε με τη σωστή ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς και με το σερβις τη,ς να φθάσει τη διαφορά στο 23-23 και την Ελασσονίτικη ομάδα, να διεκδικεί με αξιώσεις την κατάκτηση του σετ!
Ήταν μία κακή παρένθεση για την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου και σύσσωμη όλη ομάδα, έδωσε υποσχέσεις για μία καλή εμφάνιση στο ντέρμπι της Παρασκευής με την ΕΑΛ!!
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ : (Παναγιώτου) Αθανασιάδου, Πλιάκα , Ζιάκου , Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζ,Παπαδοπούλου Ράνια, Κατσαρέ, Τζιούργκανου, Παπακωστα, Δίρβα.Κιούση. Κασσελούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.