ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

8 Ιαν 2015

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ!

1-3 ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ!
ΜΕ ΝΕΑΝΙΝΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΑΡΑΤΑΧΘΗΚΕ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!
ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΠΟ  ΖΙΑΚΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ!!


Αν και παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές απουσίες, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ. επιβλήθηκε για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, με 3-1 σετ τον ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ!
Έτσι λοιπόν, είναι η δεύτερη ομάδα μαζί με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ, που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας!
Η ελασσονίτικη ομάδα με σχήμα, κυρίως της ομάδας των νεανίδων , επικράτησε εύκολα στα δύο πρώτα σετ με 25-13 και 26-14! Στο 3ο σετ η ομάδα χαλάρωσε και συνδυασμό με τις αλλαγές που έγιναν, έδωσαν την ευκαιρία στη μαχητική ομάδα των Σουφλαρίων να το κερδίσουν με 25-22!
Στο 4ο σετ παίχτηκε όμορφο βόλεϊ, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο - πόντο, έως το 18-18, κάπου εκεί όμως, η νεαρή Παναγιώτου έβαλε την '' υπογραφή'' της και με 4 άσους, κατάφερε να φέρει τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και τελικά η ομάδα της Ελασσόνας, να πανηγυρίσει άλλη μία επιτυχία!
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Κασσελούρη, Παπαιωάννου, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ρανια, Πίγκα, Ζιάκου, Κατσαρέ, Αθανασιάδου, Τζιούργκανου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.