ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

25 Ιαν 2015

ΑΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ ΣΤΟ 4ο ΣΕΤ!..ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΕΑΛ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ.


Η ατυχία χτύπησε την ομάδα της Ελασσόνας σε έναν άλλον αγώνα με αντίπαλο την ΕΑΛ,αφού όπως και στο  παιχνίδι του 1ου γύρου , ο τραυματισμός της Κιούση - και μάλιστα σε ένα σημείο του αγώνα όπου η ομάδα πίεζε και είχε ανατρέψει τη διαφορά - έτσι και στον 2ο γύρο, ο τραυματισμός της Τζιούργκανου στο 4ο σετ και αφού η ομάδα προπορεύονταν στο σκορ με 10-6, και είχε μειώσει στο σκορ με 1-2 σετ, ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για την Ελασσονίτικη ομάδα!
Με το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα της ΕΑΛ ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς, και δίκαια προηγήθηκε με 2-0 σετ!
Στο 3ο σετ η Ελασσόνα πάτησε καλύτερα στο παρκέ και χωρίς να δυσκολευτεί κέρδισε το σετ με 25-15!
Και ενώ η αρχή του 4ο σετ, έδειχνε πως, η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου είχε ΄΄ξυπνήσει΄΄ από τον λήθαργο των δύο πρώτων σετ, και με σταθερό ρυθμό έφερε τη διαφορά στο 10 -6 κάπου εκεί η ατυχία χτύπησε την πόρτα του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  με την Τζιούργκανου να παθαίνει διάστρεμμα με αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο να μπαίνει η 14χρονη ΠΙΓΚΑ η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας!
Ένα γεγονός που αποσυντόνισε την ομάδα με αποτέλεσμα να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα η έμπειρη  Λαρισινή  ομάδα να κερδίσει το 4ο σετ και το παιχνίδι!
Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι απλώς μένει μία πικρία στην ομάδα της Ελασσόνας, αφού για άλλη μια φορά η ατυχία χτύπησε την ομάδα σε μια κρίσιμη στιγμή του αγώνα!
Κέρδος όμως για την ομάδα οι τρεις  15χρονες - Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή , Παναγιώτου και μία 14χρονη η Πίγκα, που συμμετείχαν στον αγώνα παίρνοντας εμπειρίες για το μέλλον.

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: ( Παναγιώτου) Αθανασιάδου, Κατσαρέ, Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιακου, Παναγιώτου , Παπαδοπούλου Ράνια, Πίγκα , Παπαδοπούλου Ζωή, Πλιάκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.