ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Οκτ 2014

ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΛ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΔΥΣΚΟΛΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ!
ΕΑΛ, ΦΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ..


Η 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, επιφυλάσσει το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των ομάδων της ΕΑΛ και του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.
Για την ομάδα του Βάιου Παναγιώτου το παιχνίδι αυτό είναι η αρχή, ενός δύσκολου προγράμματος, αφού αντιμετωπίζει διαδοχικά την ΕΑΛ,τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, και την 5η αγωνιστική  το ΧΑΛΑΝΔΡΙ. 
Ομάδες οι οποίες έχουν υψηλούς στόχους με τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΌ και ΧΑΛΑΝΔΡΙ να έχουν ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο και βασικός τους στόχος, είναι η άνοδος στην Α1 Εθνική!
Για την Ελασσόνα και τα τρία παιχνίδια είναι πρόκληση, αφού, ως αουτσάιντερ, θα προσπαθήσει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα και να ΄΄κυνηγίσει΄΄ όλα τα παιγνίδια και ότι καλύτερο να έρθει!!
Η ομάδα δούλεψε ιδιαίτερα στην τακτική, καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, προβλήματα ιδιαίτερα δεν υπάρχουν  και το ζητούμενο είναι, η αγωνιστική εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στην Νεάπολη..
Ο αγώνας μεταφέρθηκε την Κυριακή  2/11/2014 και ώρα 17:00 μμ!!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

3η αγωνιστική - 14η αγωνιστική
ΓΣ Χαλανδρίου - ΦΓΣ Πρέβεζας
ΑΟΦ Πορφύρας - ΑΣΠ Ίωνες
ΓΣ Πετρούπολης - ΓΣ Μεσσηνιακός
ΑΟ Ακρίτας - ΑΣΠ Απόλλων
ΑΟ Θρίαμβος - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός
ΕΑ Λαρίσης - ΓΣ Ένωση Ελασσόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.