ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

15 Οκτ 2014

ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!!

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!!


Δυναμικά και εντατικά προετοιμάζονται οι γυναίκες του Ελασσονίτικου συλλόγου για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Μια κατηγορία στην οποία για τρίτη χρονιά ο Θεσσαλικός σύλλογος θα δώσει το παρών και ευελπιστεί να έχει μία θετική παρουσία στο πρωτάθλημα.
Η διάθεση στις προπονήσεις , η εικόνα της ομάδας κυρίως στα τέσσερα τελευταία φιλικά αλλά και η εμπειρία ορισμένων παικτριών δημιουργούν μία νότα αισιοδοξίας στις τάξεις της ομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μια πρεμιέρα όπου ο ελασσονίτικος σύλλογος θα ταξιδέψει στην όμορφη Πρέβεζα, καθώς αντιμετωπίζει τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ. 
Και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο πρωτάλημα της Β΄ Εθνικής της Περιφέρειάσ τους και σαν  βασικό στόχο έχουν την παραμονή στην κατηγορία.
Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου προετοιμάστηκε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημμα και σίγουρα την Κυριακή, η καθεμία παίκτρια και όλες μαζί σαν ομάδα, θα καταθέσουν ψυχή και σώμα στο Πρεβεζιάνικο τερέν ..
Προβλήματα η ομάδα δεν αντιμετωπίζει , όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν κανονικά στις καθημερινές προπονήσεις δείχνοντας αξιοσημείωτο ζήλο και διάθεση .
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως τεστάρουν την απόδοσή τους, σε κάποιο φιλικό, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η αγωνιστική εικόνα, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά!!
Στον ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  όλοι, από τον πρόεδρο ως και τη μικρότερη αθλήτρια , υπόσχονται πως θα καταβάλλουν τα μέγιστα δυνατά, ώστε η ομάδα βόλεϊ να αντιπροσωπεύσει επάξια την πόλη και την Επαρχία στις Εθνικές κατηγορίες.
Άλλωστε είναι πολύ σημαντικό θέμα, μία τόσο μικρή πόλη, να διαθέτει για τρίτη χρονιά ομάδα στα μεγάλα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών,προβάλλοντας  την Ελασσόνα σε όλη τη χώρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.