ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

25 Οκτ 2014

1-3 ΣΕΤ Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΑΓΧΩΜΕΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΙΣΣΕΣ ..
ΕΞΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ  ΖΙΑΚΟΥ ..


Αγχωμένες παρουσιάστηκαν στο 1ο εντός έδρας παιχνίδι, με το Χαϊδάρι, οι αθλήτριες του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καθώς χωρίς να αποδώσουν τα αναμενόμενα ηττήθηκαν με 3-1 σετ από την πολύ καλή ομάδα του Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ.
Κομβικό σημείο του αγώνα  ήταν το 1ο σετ όπου μετά από τις εναλλαγές του σκορ - η Ελασσονίτικη ομάδα προηγήθηκε 19-18 , 23-22 το Χαϊδάρι -  η Αθηναίικη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το σετ και συνάμα το ψυχολογικό αβαντάζ!
Στο 2ο σετ στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα και αυτή ήταν το Χαϊδάρι, καθώς τα κορίτσια του Βάιου Παναγιώτου έπαθαν ολικό μπλακ άουτ και η απώλεια του σετ ήρθε φυσιολογικά!
Στο 3ο σετ η Ελασσονίτικη ομάδα, αλλά και η αντίπαλη ομάδα έπαιξαν καταπληκτικό βόλεϊ με την ομάδα της Θεσσαλίας, να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοση της και με πρώτες παίκτριες την Κατσαρέ αλλά και την 15χρονη Παναγιώτου ,που μπήκε σαν αλλαγή κατάφερε να επικρατήσει στο σετ με 20-25!
Το 4ο σετ ήταν επανάληψη του 2ου σετ, αν και στην αρχή οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σετ, ,παρόλα αυτά το δυνατό σέρβις και το μπλοκ - άμυνα του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ήταν σε καλή μέρα και μοιραία  η Ελασσόνα να γνωρίσει τη 1η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα που  ήρθε από έναν αξιόλογο αντίπαλο. 
Όσο για την ομάδα της Ελασσόνας  το σίγουρο είναι πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσής αφού βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα του πρωταθλήματος .
Τα σετ 22-25, 17-25, 25-20, 15-20
Άριστη η διαιτησία των Παρασκευά,Τόκα..
ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ( Παναγιώτου) Αθανασιαδου, Κιούση, Παπακώστα, Τζιούργκανου, Δίρβα,Κασσελούρη,Ζιάκου(λ)/ Κατσαρέ, Παναγιώτου, Πλιάκα, Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου Ο,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.