ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

19 Οκτ 2014

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!

3-0 ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ !


Η Ελασσόνα επικράτησε στο ΔΑΚ Πρέβεζας του Φιλαθλητικού με 3-0 σετ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.
Παρόλο που η ομάδα του ΓΣ.Ε. Ελασσόνας ταξίδεψε 6 ώρες ως τον προορισμό της , εντούτοις η κατάσταση αυτή αν και αποσυντόνισε για λίγο στο 1ο σετ την ομάδα, τελικά κατάφερε έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση -κυρίως στο 2ο και 3ο σετ- να φύγει νικήτρια από μία ΄΄καυτή΄΄ έδρα.
Στο ΔΑΚ Πρέβεζας βρέθηκε πολύς κόσμος δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες.
Το άγχος και η νευρικότητα της πρώτης αγωνιστικής στην Α2, επηρέασαν και τις δύο ομάδες  στο ξεκίνημα του Α' σετ, με την ομάδα της Ελασσόνας να προηγείται  με 4-9. Στο σημείο αυτό ο προπονητής του Φιλαθλητικού, Χρύσανθος Κυριαζής, πήρε τάιμ-άουτ, έκοψε το ρυθμό της Ελασσόνας και ο Φιλαθλητικός αντεπιτέθηκε, με την Πεπόνη στο σερβίς παίρνοντας διαδοχικούς άσσους και το σκορ να «κλείνει» στο 8-9. 

Μπλοκ των Κουμάση-Μπαρμπούδη και ένα λάθος των αθλητριών της Ελασσόνας και τα κορίτσια από την Πρέβεζα πέρασαν μπροστά στο σκορ με 11-10. Το σετ πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 16-16, όταν ο Φιλαθλητικός με τρεις άσσους έκανε το 19-16.

Η Ελασσόνα κατάφερε να πάρει πάλι το προβάδισμα (19-20), όμως ο Φιλαθλητικός έφτασε στο 23-21 και «αγκάλιασε» τη νίκη στο σετ, ωστόσο η έλλειψη εμπειρίας κόστισε.
 Οι φιλοξενούμενες με την Τζιούργκανου στο σερβίς πήγαν το ματς στο 23-25 και έκαναν το 0-1.

Στο δεύτερο σετ, η ομάδα της Πρέβεζας κατάφερε να κοντράρει την Ελασσόνα μέχρι το 7-7. Σε εκείνο το σημείο η Ελασσονίτικη ομάδα ΄΄πάτησε γκάζι΄΄ και ο καλός ρυθμός που βρήκε στην επίθεση και το σερβίς έκανε το 9-17, το 11-21, για να ολοκληρωθεί το σετ στο 13-25 (0-2 σετ).

Ίδια η εικόνα και του τρίτου σετ, με τα κορίτσια της γηπεδούχου ομάδας να είναι απογοητευμένα από την εξέλιξη της αναμέτρησης και να χάνουν εύκολα (9-25).
Σίγουρα ήταν μία ουσιώδης νίκη, καθώς επιτεύχθηκε επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους ,την παραμονή στην Α2 Εθνική κατηγορία!


ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Κυριαζής): Γιάγια, Μαγκλάρα Γ., Ντάκουλα, Παναγιωτίδου, Λάσκαρη-Τρίγκα, Κοσμίδου Β., Σιούλα, Κουμάση, Μαγκλάρα Χρ., Παπαδοπούλου, Μπαρμπούδη, Πεπόνη.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ρ., Κασσελούρη, Αθανασιάδου, Παπαδοπούλου Σ., Πλιάκα, Κατσαρέ, Μπελάη, Τζιουργκάνου, Ζιάκου, Δίρβα, Παναγιώτου, Παπακώστα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.