ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

17 Οκτ 2014

ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ Ο ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ..

ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ  Η ΟΜΑΔΑ..
ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ..



Στην Πρέβεζα ορίστηκε τελικά το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Αυτό αποφασίστηκε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αφού το κλειστό της πόλης της Ηπείρου, φαίνεται να είχε σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας!
Έτσι λοιπόν η ομάδα της Ελασσόνας θα ταξιδέψει στην Πρέβεζα για την πρεμιέρα με ανεβασμένο το ηθικό και την αισιοδοξία καθώς η αγωνιστική  εικόνα της ομάδας, είναι πολύ καλή και στη διάθεση του προπονητή θα βρίσκεται όλο το ρόστερ.
Η προετοιμασία για τη συγκεκριμένη αγωνιστική τελείωσε ικανοποιητικά καθώς ο ζήλος και η διάθεση των κοριτσιών ήταν αρκετός και αν η ομάδα βγάλει στο γήπεδο τη δυναμική που διαθέτει τότε σίγουρα  θα επιστρέψει στην Ελασσόνα με το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα..
Στην αποστολή η οποία θα ξεκινήσει το πρωί της Κυριακής από την κεντρική πλατεία της πόλης θα συμμετάσχουν:
Πλιάκα, Κιούση,  Παπακώστα, Δίρβα, Κασσελούρη, Τζιούργκανου, Ζιάκου, Κατσαρέ, Παναγιώτου , Μπελαή, Αθανασιάδου, ΠαπαδοπούλουΡάνια, Παπαδοπούλου Ζωή...

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.