ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

10 Οκτ 2014

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 11/10 - 12/10 ΤΟΥ ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας τα τμήματα υποδομής και συγκεκριμένα οι Νεάνιδες και οι παγκορασίδες ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της περιφέρειας!
Αρχή κάνουν οι παγκορασίδες, το Σάββατο 11/10 και ώρα 14:00 μμ, με την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΓΣ.Νίκαιας, στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων των ομίλων.
Το συγκεκριμένο τμήμα είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα, με αρκετό ταλέντο και προοπτική.
Τη περσινή χρονιά συμμετείχαν στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων 2 και φέτος ,αν και μικρές στην κατηγορία, μπαίνουν στα ΄΄βαθειά΄΄ με απώτερο στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες!
Την Κυριακή 12/10 και ώρα 20:00 μμ οι νεάνιδες αγωνίζονται και αυτές εκτός έδρας με την ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ ΒΟΛΟΥ στον προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης .
Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτου Βάιος θα έχει στη διάθεσή του όλες της αθλήτριες ,και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει τη κατάσταση των αθλητριών αφού οι περισσότερες αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας με το γυναικείο τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.