ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

28 Φεβ 2013

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ-ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ..
ΣΑΒΒΑΤΟ 2/3/13 19:00 μμ


Συνέχεια στα ντέρμπι για την Ελασσόνα αφού για την 17η  αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την  Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου..
Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι,ι αφού η ομάδα του Ασβεστοχωρίου βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά η μόνη ομάδα, που καταδιώκει την αήττητη  Σταυρούπολη!
Η ομάδα της Ελασσόνας, όμως διαθέτει μέχρι τώρα μία πολύ δύσκολη έδρα και θα προσπαθήσει να την διατηρήσει  , για άλλη μία αγωνιστική ΄΄καθαρή΄΄!
Προβλήματα στην ομάδα δεν υπάρχουν ενώ στην εξάδα θα επιστρέψουν και η Μπούσια Σόφη, Κατσαρέ και Κασσελούρη, η απουσία των οποίων, ήταν σημαντική στην προηγούμενη αγωνιστική,  στην δύσκολη έδρα της Σταυρούπολης!
Τραυματισμένη παραμένει και η δεύτερη πασαδόρος Παπαϊωάννου τη θέση της οποίας θα καλύψει για άλλη μία αγωνιστική η 13χρονη Παπαδοπούλου Ράνια.
Η διοίκηση και οι αθλήτριες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καλούν το φίλαθλο κόσμο της πόλης να έρθουν στο γήπεδο  να ενισχύσουν την ομάδα, την μόνη αυτή τη στιγμή στην Επαρχία που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία κάνοντας την πόλη μας γνωστή  εκτός νομού και Θεσσαλίας.!! 
Η αποστολή εκτός απροόπτου θα αποτελείται από :
Πλιάκα, Μπούσια Σ., Μπούσια Χ., Δίρβα, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Λίτσιου, Ζιάκου,Πέτσα, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου και Γκαραβέλη.
Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Γυμναστικού διοργανώνει μουσική βραδιά στο κέντρο Αρχονταρίκι, στο 1ο χλμ Ελασσόνας -Κοζάνης, και προσκαλεί  όσους θέλουν να έρθουν στην όμορφη αυτή βραδιά, στην οποία θα υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.