ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

12 Φεβ 2013

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 2012-13

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
                                                       ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 16-17/02
ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ‘’FINAL SIX’’

Το Σάββατο στις 16/2 και τη Κυριακή 17/2 οι κορασίδες του Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας αγωνίζονται με τις ομάδες της Αργούς Βόλου και τον Αμπελώνα αντίστοιχα για μία θέση στο ''final six'' του πρωταθλήματος της Κεντρικής Ελλάδας.
Στην ομάδα της Ελασσόνας, αν και επί των πλείστων αγωνίζονται αθλήτριες, μικρότερης  κατηγορίας (κυρίως παγκορασίδες), εντούτοις, ειναι ανταγωνιστική  σε κάθε παιχνίδι,  οι ''μικρές ''αποδίδουν ωραίο βόλει και γενικά δείχνουν δείγματα ομαδας με ομοιογένεια και σύμπνοια!
Μέχρι τώρα στους 7 αγώνες, έχουν 6 νίκες και 1 ήττα, από την ομάδα του Φιλαθλητικού και το Σάββατο16/2 στις 18: 30 μ.μ με την Αργώ, θα επιδιώξουν άλλη μία νίκη, που θα τους φέρει στην εξάδα του αντίστοιχου πρωταθλήματος.
Το ίδιο θα επιδιώξουν και στον Κυριακάτικο αγώνα με την ομάδα του Αμπελώνα στις 16:00 μ.μ..
Σίγουρα πρόκειται για δύο δύσκολους αγώνες με δύο πολύ καλές ομάδες που και αυτές έχουν από 6 νίκες και 1 ήττα και επιδιώκουν την προκρισή τους στην επόμενη φάση...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.