ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

7 Φεβ 2013

ΕΑΛ-Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 ΕΑΛ - Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ !!!




Άλλον έναν δύσκολο αγώνα δίνει  η Ελασσόνα αυτή τη φορά στη Νεάπολη με την ομάδα της ΕΑΛ το Σάββατο 9/2/13 στις 19:00 μμ.
Η ομάδα του Πέτρου Πνάκα είναι αυτή τη στιγμή, ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου, με συνεχείς νίκες, που την κατέταξαν στην 6η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, 1 βαθμό μόλις παραπάνω από την ομάδα της Ελασσόνας..
Σίγουρα όμως,τα παιχνίδια αυτά, έχουν την ιδιαιτερότητα του τοπικού ντέρμπι, που σημαίνει ότι προγνωστικά δεν ευσταθούν και στο τερέν, θα δούμε αθλήτριες, που θα επιθυμούν τη νίκη για λόγους γοήτρου..
Αμφότερες οι ομάδες, προέρχονται από δύο σημαντικές νίκες ,η μέν ΕΑΛ νίκησε τον ΑΡΗ με 3-0 ενώ οι Ελασσονίτισσες κέρδισαν τον Φιλαθλητικό Λάρισας με 3-2 σετ.
Σίγουρα προβλέπεται, ένα συγκλονιστικό ντέρμπ,ι όπως και αυτό της Ελασσόνας την προηγούμενη αγωνιστική..
Στο ματς του 1ου γύρου, η Ελασσόνα πανηγύρισε μία σημαντική και ιστορική νίκη.
 Σημαντική, για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και ιστορική διότι για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου,  επιτυγχάνεται μία τέτοια νίκη, επί ενός σωματείου με μεγάλη ιστορία στο Ελληνικό γυναικείο βόλεϊ!
Προβλήματα στην ομάδα του Βάιου Παναγιώτου δεν υπάρχουν, όλες οι παίκτριες  είναι ετοιμοπόλεμες και συνειδητοποιημένες για την κρισιμότητα του αγώνα .
Στην αποστολή θα συμμετάσχουν οι: Μπούσια Χάιδω, Δίρβα , Πλιάκα, Λίτσιου, Μπούσια Σόφη, Κατσαρέ, Κασσελούρη, Ζιάκου, Παναγιώτου, Παπαιωάννου, Πέτσα και Παπακώστα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.