ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

24 Φεβ 2013

ΗΤΤΑ 3-0 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 3-0.

 ΜΕ 5 ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!




Χωρίς τις Μπούσια Σόφη, Κασσελούρη, Κατσαρέ, Παπαιωάννου, Παπακώστα, ο ΓΣ..Ελασσόνας  ταξίδεψε στη Σταυρούπολη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όπου και ηττήθηκε με 3-0 σετ από την τοπική και πρωτοπόρο ομάδα, του πρωταθλήματος .
 Η Ελασσόνα, που αγωνίστηκε με πέντε απουσίες εκ των οποίων οι δύο βασικότατες, παρ’ όλα αυτά πάλεψε για το καλύτερο,με τις  13χρονες Παναγιώτου και Γκαραβέλη να παίρνουν φανέλα βασικού.
Τα πρώτα δύο σετ κρίθηκαν σχετικά  εύκολα, με τη γηπεδούχο ομάδα να επιβάλλεται από την αρχή του παιχνιδιού.
 Στο τρίτο σετ, το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, με τον Γυμναστικό Ελασσόνας να προηγείται με 16-9 και να χάνει την ευκαιρία να μειώσει το σκορ των σετ, και να αποκτήσει ελπίδες για κάτι καλύτερο. Σημαντικό ρόλο όμως, έπαιξε και κακή διαιτησία της κας Γιαννακάρα,στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα, που σίγουρα στέρησε από την Θεσσαλική ομάδα την κατάκτηση του 3ου σετ!
 Παρ’ όλα αυτά, έμεινε η θετική εντύπωση της καλής εμφάνισης και προσπάθειας, στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού. Κέρδος επίσης για την Ελασσόνα, η παρουσία των δύο μικρών κοριτσιών που πήραν μια πολύτιμη εμπειρία ως βασικές, απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας _έχει μόνο 3 χαμένα σετ σε όλο το πρωτάθλημα- .
 Για την ομάδα της Σταυρούπολης, έγινε ένα ακόμη βήμα που τη φέρνει πιο κοντά στην άνοδο, παραμένοντας αήττητη, στην πρώτη θέση με 48 βαθμούς.
Συμμετοχή επίσης για την Ελασσόνα πήραν και άλλες δύο 13χρονες οι: Παπαδοπούλου Ράνια -πασαδόρος και η Παπαδοπούλου Ζωή ως ακραία.!
Άριστη η διαιτησία του κυρίου Δαλκιράνη, ενώ της κας Γιαννακάρα, εκτός από το κακό διάστημα του 3ου σετ,σφύριξε καλά στο υπόλοιπο του παιχνιδιού!

Διαιτητές: Γιαννακάρα-Δαλκιράνης

Τα σετ: 25-18, 25-14, 25-23
ΕΟΣ (Σολκίδης): Μητσάνη, Μπούκα, Καλούδη, Μ. Καλτουρμίδου, Δημητριάδου, Αργυροπούλου / (λ) Ιωαννίδου, Άγγου, Παππά, Α. Καλτουρμίδου, Ελευθεριάδου, Κοκκινίδου

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Πλιάκα, Κατσαρέ, Δίρβα, Χ. Μπούσια, Γκαραβέλη / Παναγιώτου, (λ) Ζιάκου


ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΗ,ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΑΤΣΑΡΕ , ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.