ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Φεβ 2013

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

3-1 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΛ.
''ΣΚΩΤΣΕΖΙΚΟ ΝΤΟΥΣ '' ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΟ 3ο ΣΕΤ!!
ΑΠΟ 18-10 ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΕΤ 22-25!!!


Σκωτσέζικο ντους για την Ελασσονίτικη ομάδα, η απόδοση των παικτριών της στο 3ο σετ!
 Μετά την επικράτηση του 1ου σετ από τις Λαρισινές με 25-20,  στο 2ο σετ, , οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου, σαν σε προπόνηση,επικράτησαν  με 25-13 ισοφαρίζοντας σε 1-1 , και αφού με την ίδια διάθεση και αγωνιστικότητα ξεκίνησαν και  το 3ο σετ, παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ, φθάνοντας μάλιστα έως και 18-10!  ..εκεί λοιπόν όλα ανατράπηκαν!
Η διαφορά ροκανίστηκε γρήγορα , οι χαμένες επιθέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, η χαλαρότητα  η υποτονικότητα και ο εφησυχασμός του αποτελέσματος, αντικατέστησε τη μέχρι πρότινος άριστη αγωνιστική εικόνα..
Χαρακτηριστικό το γεγονός και των 6 αλλαγών και των δυο τάιμ άουτ από τον πάγκο, αλλά στον αγωνιστικό χώρο υπήρχαν μόνο τα σώματα και φυσικά, όχι οι ψυχές των παικτριών..
Σίγουρα η απρόσμενη αυτή εξέλιξη, έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του Πνάκα, όπου και κρίθηκε 100% ,το αποτέλεσμα του αγώνα..
Κρίμα  για την Ελασσόνα,διότι αναγραφόταν μία πολύ δυναμική νίκη, αλλά ο αγώνας τελειώνει στους 25 πόντους ..
Τίποτε δε τελειώνει, αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του αγώνα ..και αυτό το εμπέδωσαν σήμερα το βράδυ οι αθλήτριες της Ελασσόνας στην Νεάπολη..
Άριστη η διαιτησία των Παρασκευά και Τσατσάνη.

 ΕΑ Λαρίσης - Ένωση Ελασσόνας 3-1 (25-19, 13-25, 25-22, 25-18)

ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας): Τίκα, Ντιμπουρλιάγκα, Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Μαδένογλου, Τουσιούδη, Καματσέλου (λ), Καλαμάτα.
Ένωση Ελασσόνας (Παναγιώτου): Μπούσια Χ., Πλιάκα, Λίτσιου, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κασσελούρη, Ζιάκου (λ), Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Κατσαρέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.