ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

3 Μαρ 2013

17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ 
ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΒΟΛΕΙ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
3-2 ΣΕΤ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.



Τυχεροί οι πολλοστοί για άλλη μία φορά φίλαθλοι ,που βρέθηκαν στο κλειστό της Ελασσόνας για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, μεταξύ των ομάδων του Γυμναστικού και της Νέας Γενεάς Θεσσαλονίκης!
Και οι δύο  ομάδες αγωνίστηκαν καταπληκτικά, με φανταστικές άμυνες αλλά και πολλά αγωνιστικά ΄΄ράλι΄΄ και απέδειξαν, γιατί το γυναικείο βόλεϊ αποτελεί το κατεξοχήν συναρπαστικό και ενδιαφέρον άθλημα!
Η Ελασσόνα ξεκίνησε δυναμικά, αγωνίστηκε με όλο το ρόστερ της έπειτα από καιρό, και το ζητούμενο ήταν σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκοταν η ομάδα. Οι αθλήτριες όμως του Βάιου Παναγιώτου ξεκίνησαν δυναμικά παίζοντας στα ίσα τον αντίπαλο και με πρώτο βιολί τη Δίρβα - η οποία στον αγώνα άγγιξε το τέλειο επιθετικά με 22/ 30 επιθέσεις- κατάφεραν να προηγηθούν έως και 21-24 και κάπου εκεί θα τελείωνε το σετ αν μετά το σέρβις της Λίτσιου η μπάλα κατέληξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά η μπάλα δόθηκε στον αντίπαλο ως άουτ ! Το σετ όμως είχε και συνέχεια με δυνατές μάχες στο φιλέ και τελικά η Νέα Γενεά το κατέκτησε με 28-26! 
Στα άλλα δύο σετ ο κόσμος απόλαυσε βόλεϊ υψηλού επιπέδου  με ανατροπές του σκορ ,δυνατές και ασύλληπτες άμυνες,δυναμικά μπλοκ αλλά με μία ομάδα της Ελασσόνας να παίζει με πάθος να ΄΄γυρίζει΄΄ διαφορά από 21-15 και τελικά να κερδίζει και τα δύο σετ , με τον κόσμο όρθιο να χειροκροτεί και τις δύο ομάδες!!
Το 4ο ανήκε ολοκληρωτικά στην Νέα Γενεά και οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Τάι μπρεικ όπου η Νέα Γενεά με περισσότερες δυνάμεις και έξοχο σερβίς κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με 3-2 σετ..
Σίγουρα από αυτά τα παιχνίδια κερδισμένες βγαίνουν και οι δύο ομάδες και ειδικά το άθλημα του βόλεϊ!
Η Ελασσόνα απέδειξε για άλλη μία φορά πως, όταν παίζει με όλες τις αθλήτριες του, μπορεί να ΄΄χτυπήσει΄΄ οποιονδήποτε αντίπαλο, να προσφέρει καλό βόλεϊ και δεν είναι τυχαίο, που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει και ενισχύσει από την αρχή του πρωταθλήματος αυτήν την ομάδα!

ΓΣ Ένωση Ελασσόνας - ΜΑΣ Νέα Γενεά 2-3 (26-28, 25-22, 25-21, 16-25, 08-15)
Ένωση Ελασσόνας (Παναγιώτου): Μπούσια Χ., Πλιάκα, Λίτσιου, Μπούσια Σ., Δίρβα, Κασσελούρη, Ζιάκου (λ), Παναγιώτου, Κατσαρέ
Νέα Γενεά (Γαϊδατζής): Τσομίδου, Κοτέογλου, Πολυνοπούλου, Μπούρνη, Μουντάκη, Τσομπανίδου, Νταή (λ), Μπάγγου, Γιουμούκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.