ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Οκτ 2016

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ - ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ  0-3 ΣΕΤ 
 Την παρθενική τους νίκη πετυχαν οι παγκορασίδες, μεσα στον Τύρναβο με 3-0 σετ 
21-25, 05-25, 13-25..
Η ομάδα ξεκίνησε νωθρά, χωρίς ρυθμό, διότι είναι μία καινούργια ομάδα, και σίγουρα αγώνα με αγώνα θα υπάρχει και βελτίωση.
Στον αγώνα με τον Τύρναβο,οι Ελασσονίτισσες, δυσκολεύτηκαν στο 1ο σετ αλλά στα άλλα δύο σετ η ομάδα έπαιξε, πιο συγκεντρωμένα και με δυνατό σερβίς , πήρε μία εύκολη νίκη.
Στα θετικά η χρησιμοποίηση δύο μικρότερων στη κατηγορία αθλητριων (Παναγιώτου 11ετών και Χαλκίδου 12 ετών) , και ιδιαίτερα της Χαλκίδου που χρησιμοποιήθηκε ως πασαδόρος..

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Γεωργιάδου, Κορακίδη, Τεγούση, Τσιάτσικα, Σιάτρα, Καρασούλη,Μπακρατσα, Σεβαστού, Παναγιώτου, Χαλκίδη, Κουτσομάρκου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.