ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

23 Οκτ 2016

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ...

3-1 ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
 

Αήττητες συνεχίζουν στο πρωτάθλημά τους οι νεάνιδες, αφού στην 4η αγωνιστική επιβλήθηκαν της πολύ καλής ομάδας του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ με 3-1 και ταυτόχρονα προκρίθηκαν στην οχτάδα της Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας , καθώς το επόμενο παιχνίδι και τελευταίο του ομίλου, είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας.
Η ομάδα είχε δύο πρόσωπα ,αυτό των δύο πρώτων σετ, όπου η αντίσταση του Φιλαθλητικού ΄ήταν πολύ σθεναρή, και αυτό των δύο τελευταίων σετ , όπου η ομάδα έπαιξε υψηλό επίπεδο βόλεϊ, με πλήρη απόδοση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, επικρατώντας με 3-1 σετ..
Υπέροχες οι Κορακίδη-Παναγιώτου και Παπαδοπουλου Ζωή..

Τα σετ: 26-24, 25-27, 25-10, 25-12.

Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ): Μπαλογιάννη, Παναγιώτου, Τσίμπα, Χατζηβασίλη, Κορακίδη, Τσιγγέλη, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ράνια, Διβράμη, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Πίγκα, Χονδροθύμιου,Σιάτρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.