ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

23 Οκτ 2016

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..

ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ 1-3 ΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΑΘΛΕΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και με τις κορασίδες και νεάνιδες να αγωνίζονται, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η γυναικεία ομάδα του ΓΣΕ.Ελασσόνας , προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς επιβλήθηκε της  μαχητικής ομάδας της Άθλεσης Λάρισας εκτός έδρας με 3-1 σετ.
Η Ελασσονίτικη ομάδα που αναγκάστηκε, τη τελευταία στιγμή , να αγωνιστεί χωρίς το βασικό της λίμπερο ,Ζιάκου, εξαιτίας κάποιου απρόσμενου προβλήματος, και με δεδομένο της απουσίας και του δεύτερου λίμπερο Παπαδοπούλου Ζωή,αναγκάστηκε να παίξει στην συγκεκριμένη θέση για πρώτη φορά , η άπειρη κορασίδα, Καζαντζή, η οποία κατά διαστήματα είχε καλή απόδοση!
Στο 1ο σετ η ομάδα αγωνίστηκε υποτονικά χωρίς ΄΄νεύρο΄΄ και λογικά ήρθε η απώλεια του, με 2 5-19 από την ενθουσιώδη και μαχητική ομάδα της Άθλεσης!
Στο 2ο σετ τα πράγματα έστρωσαν και με δυνατό σέρβις - μπλοκ, το σετ κατακτήθηκε με 16-25.
Στο 3ο και 4ο σετ αγωνίστηκαν μόνο οι κορασίδες όπου κατάφεραν το μεν 3ο να το κατακτήσουν εύκολα ενώ το 4ο δύσκολα με 26-24 ..
Ήταν ένα καλό τεστ , για την Ελασσόνα, απέναντι σε μία ομάδα , η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της.
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ράνια, Παναγιώτου, Χονδροθύμιου. Δίρβα,Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Καζαντζή, Τσίμπα, Γεωργιάδη, Πίγκα, Κορακίδη , Μπαλογιάννη, Διβράμη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.