ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

11 Μαρ 2014

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ...ΗΤΤΑ!!

 
3-2 σετ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ!
ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ!
 



 
Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν για τη ρεβάνς οι ομάδες κορασίδων, του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ,έπειτα από την νίκη της Λαρισαϊκής ομάδας με 3-2 σετ..
Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της φάσης  των 16 της Κεντρικής Ελλάδας.
Η ομάδα της Ελασσόνας παρόλο που αποτελείται, ως επί των πλείστων από παγκορασίδες ,εντούτοις  οι μικρές ,έπαιξαν όμορφο βόλεϊ κατά διαστήματα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές θα μπορούσαν να φύγουν και με τη νίκη ..και αυτό γιατί τα δύο σετ που έχασαν, ήταν οριακά με 25-22, 25-23, ενώ τα δύο σετ που κατέκτησαν, η διαφορά των ομάδων ήταν μεγάλη σε όλους τους τομεί,ς με τον ΓΣ.Ελασσσόνας να επικρατεί ολοκληρωτικά στο γήπεδο και να τα κατακτά με 25-15 και 25-12!!
Στο τάι-μπρείκ το άγχος κατέλαβε την ομάδα της Ελασσόνας και ο Φιλαθλητικός το κατέκτησε με 15-8!
Σίγουρα όμως οι αθλήτριες του Παναγιώτου απέδειξαν πως , το 2ο παιχνίδι, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι , και σε συνδυασμό με τη συμπαράσταση του κόσμου όλα μπορούν να γίνουν!
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ρ, Γκαραβελη,Παπαιωάννου,Κόμη, Παναγιώτου,Μπελαή,Παπαδοπούλου Ζ., Λέκκα, Πίγκα, Γκόρη....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.