ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

29 Μαρ 2014

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΕΣ ΟΙ Β΄ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - 3-0 ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ..

 
 
ΓΣ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ - ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: 0-3 ΣΕΤ
 
Το μικρότερο αγωνιστικό τμήμα του Συλλόγου, αποτελείται από παιδιά ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ και Α΄ Γυμνασίου, και μέχρι τώρα τα πάνε περίφημα..
Αήττητες και αυτές, όπως και οι Α΄ Παγκορασ ίδες ΄πως και οι γυναίκες φυσικά, και σε κάθε αγώνα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους παίζοντας πολύ καλά ειδικότερα στο σερβίς και άμυνα - στοιχεία απαραίτητα για αυτή την ηλικία.
Σε 4 αγωνιστικές έχουν πετύχει μόνο νίκες, αγωνίστηκαν και οι 12 αθλήτριες σε όλα τα παιχνίδια και είναι σημαντικό, για αυτά τα παιδιά, να έχουν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες και να κερδίζουν ταυτόχρονα!
 
Τα σετ : 14-25,21-25,17-25.. 
 
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Παναγιωτου): Γκρουμτσια,Κορακίδη,Γεωργιάδη,Μπαλογιάννη,Λανάρη, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη,Διβράμη, Γιαγκούλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.