ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

7 Μαρ 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΜΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ...

 
 
Στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Β΄ εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ υποδέχεται στην έδρα του, την  ομάδα του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ, την οποία θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 8 Μαρτίου (19.30) στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσονας..
Οι Ελασσονίτισσες, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, η οποία οδηγεί σε απευθείας άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.
Η ομάδα θα παραταχθεί με απουσίες  αφού οι Κασσελούρη ,Παπακώστα συμμετέχουν στην εκδρομή της Γ΄ Λυκείου του σχολείου τους , οι Ζιάκου και Τζιούργκανου καθηλωμένες από ίωση και βέβαια  χωρίς να εχουν προπονηθεί όλη τη εβδομάδα..
Έτσι λοιπόν οι Ελασσονίτισσες θα παραταχθούν  με αρκετές κορασίδες, οι οποίες τα πηγαίνουν περίφημα στο πρωτάθλημά τους .
Στην 12άδα για πρώτη φορά και η 13χρονη Λέκκα η απόδοση της οποίας με τις κορασίδες είναι εξαιρετική !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.