ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

29 Μαρ 2014

ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΗΤΤΗΤΕΣ - 3-2 ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ..

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΓΙΑ 14 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
 
ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ!!
 
 

Αήττητες για ένα ολόκληρο πρωτάθλημα οι γυναίκες του ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ στο 7ο όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας ,αφού και στο φινάλε του πρωταθλήματος επιβλήθηκαν με 3-2 της της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ,σε έναν αγώνα όπου συμμετοχή πήραν όλες οι αθλήτριες της αποστολής!!
Ότι και να πούμε για τη φετινή συμμετοχή και παρουσία των κοριτσιών είναι πραγματικά λίγο.
Όπως ξεκίνησαν το πρωτάθλημα έτσι και το τελειώσαν παίζοντας κατά διαστήματα υπέροχο βόλει ,επιβλήθηκαν δίκαι όλων των αντιπάλων , πήραν συμμετοχή μικρές αθλήτριες σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, και επανήλθε η ομάδα στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,δικαιώνοντας  όλους όσους πίστεψαν σε αυτή την ομάδα...
Στο τέλος του αγώνα όλοι μαζί παίκτριες , διοίκηση και προπονητής πανηγύρισαν την καταπληκτική φετινή πορεία, την άνοδο στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ .
Συναρπαστική όμως ήταν και η αναμέτρηση για τη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, αφού η ομάδα του Αποστόλη Μπεκιάρη επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Αργούς Βόλου και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ!
Τα σετ του αγώνα: 25-13,14-25,25-22,15-25, 15-10...
ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα,Παναγιώτου, Τζιούργκανου,Δίρβα,Κατσαρέ,Παπκώστα,Ζιακου,Μπελαή,Κασσελούρη,Παπαδοπούλου Ράνια,Παπαδοπούλου Ζωή,Γκαραβέλη..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.