ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

28 Νοε 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ 30/11/13 - 01/12/13

                                                                ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

                                                                 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – 1ΟΣ ΓΥΡΟΣ



Με τον Φιλαθλητικό Αμπελώνα αγωνίζονται οι κορασίδες το Σάββατο 30/11 στις 19:30 μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.
Είναι το πρώτο τους παιχνίδι αφού την προηγούμενη αγωνιστική είχαν το ρεπό τους  και σίγουρα θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν  θετικά την παρουσία τους στον όμιλό τους!!





 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ  2013-14

 
Τον Ασκληπιό Τρικάλων, αντιμετωπίζουν οι νεάνιδες στα Τρίκαλα, για το πρωτάθλημα  την Κυριακή 1/12 στις 15:30 στο Κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων..
Είναι ένας αγώνας σημαντικός και για τις δύο ομάδες, οι οποίες επιδιώκουν την είσοδο τους στο final four νεανίδων. Στον 1ο γύρο, η ομάδα της Ελασσόνας επικράτησε με 3-2 σετ και προβλέπεται και πάλι ένας συναρπαστικός αγώνας, με την νικήτρια ομάδα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες εισόδου στο final four..
Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου,  έπειτα  από την υπέροχη εμφάνιση στη Λάρισα, με την ΕΑΛ,επιθυμεί να πράξει το ίδιο και στα Τρίκαλα, καθώς οι αθλήτριες έχουν κατανοήσει τη κρισιμότητα του αγώνα και θα προσπαθήσουν να φέρουν τους 2 βαθμούς στην Ελασσόνα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.