ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

24 Νοε 2013

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!

ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ 3-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΛ..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ!!

Με 5 νίκες σε 5 αγώνες ολοκλήρωσαν τον 1ο γύρο οι παγκορασίδες του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και οδηγούν τη κούρσα του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου με 10 βαθμούς και χωρίς να έχουν χάσει ούτε σετ!
Στο παιχνίδι του Σαββάτου, η Ελασσονίτικη ομάδα ήταν επιβλητική  και με βασικό τους όπλο το σέρβις κατάφεραν να επιβληθούν επί της ομάδας του ΑΜΠΕΛΩΝΑ με 3-0 σετ! Στον αγώνα χρησιμοποιήθηκαν και οι 10 παίκτριες στην μεγαλύτερη μάλιστα διάρκεια του αγώνα!
Τα σετ: 25-9, 25-15,25-14..
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου)  ΠαπαδοπούλουΡ, Παπαδοπούλου Ζ., Παναγιώτου,Μπελαή,Πούρικα, Γκόρη, Λανάρη, Λέκκα, Πίγκα, Ζουρλανδάνη...

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Οι νεάνιδες τη Πέμπτη αγωνίστηκαν με την ΕΑΛ στο εξ αναβολής παιχνίδι όπου και ηττήθηκαν με 3-1 σετ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Χουλιαρόπουλος..όπου με πολλά εσφαλμένα σφυρίγματα ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους πολλούς Ελασσονίτες φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες παρουσίασαν όμορφο θέαμα, σε έναν αγώνα διάρκειας 2 και πλέον ωρών , με την ομάδα της Ελασσόνας να δείχνει απίστευτα ψυχικά αποθέματα απέναντι σε μία καλή ομάδα , και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη θα μπορούσε να οδηγήσει το ματς στο ται - μπρέικ.
Τα σετ : 25-23, 25-20, 19-25,25-22..
Ο δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και σε ματς που θα γίνει και στην Ελασσόνα. Και οι δύο , έχουν από 7 βαθμούς και για την ομάδα της Ελασσόνας, όλα θα κριθούν στα επόμενα 2 παιχνίδια - με ΕΑΛ εντός και Τρίκαλα εκτός- όπου και θα κριθεί η είσοδος στο final - four .

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην απόδοση της Κασσελούρη, όπου ήταν συγκλονιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αποδεικνύοντας περίτρανα το τεράστιο ταλέντο της και αυτή τη στιγμή αποτελεί το επιθετικό όπλο της ομάδας τόσο στις νεάνιδες όσο και στη γυναικεία ομάδα..
 Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:(Παναγιώτου) Κασσελούρη,Κατσαρέ,Τζιούργκανου, Παπακώστα,Παπαιωάννου,Γκαραβέλη, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου, Κόμη,Παπαδοπούλου Ζ. Μπελαή ..



  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α΄ ΦΑΣΗΣ

 
ΟΜΑΔΑ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
ΕΑΛ
11-4
7
2η
ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
10-6
7
3η
  ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ
6
Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ
2-9
4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.