ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

9 Νοε 2013

ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ Η ΔΙΡΒΑ!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!


Για πρώτη φορά - στην 20χρονη  ιστορία της-  προκρίθηκε  η γυναικεία ομάδα του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ , σε τελικό του  κυπέλλου της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας ,όπου μαζί με την ομάδα της Αργούς Βόλου,θα διεκδικήσουν το κύπελλο!
Η Ελασσονίτικη ομάδα παίζοντας απλά και αποτελεσματικά κατάφερε να επιβληθεί της αντιπάλου ομάδας του Γ.Σ.Αλμυρού με 3-0 σετ ! Αν και η ομάδα παρατάχθηκε χωρίς τη βασική πασαδόρου της,Πλιάκα, εντούτοις η 14χρονη Παπαδοπούλου ,κατάφερε να ανταποκριθεί άριστα στις συνθήκες του αγώνα και να αποδώσει ΄΄ώριμο΄΄ βόλεϊ .
Το σημαντικό όμως είναι πως , η ομάδα της Ελασσόνας για πρώτη φορά βγάζει από τα ΄΄σπλάχνα΄΄ της,  μία  ποιοτική πασαδόρο και σίγουρα θα βοηθήσει μελλοντικά στον νευραλγικό χώρο της πάσας!
Το ευχάριστο ήταν, η χρησιμοποίηση όλων των παικτριών, αφού η ροή του σκορ επέτρεψε τη συμμετοχή τους, χωρίς να υστερήσει καμία!
Όλες οι παίχτριες απέδωσαν  υπέροχο βόλει
Συναρπαστικός ο κόσμος ,ο οποίος βοήθησε τα κορίτσια να αποδώσουν τα μέγιστα, αποδεικνύοντας την αγάπη τους για το βόλεϊ και την ομάδα της πόλης μας!
Τα σετ: 25-14, 25-15, 25-16..
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Δίρβα, Κασσελούρη, Παπαιωάννου,Κατσαρέ,Παπαδοπούλου, Παπακώστα,Ζιάκου(libero)/ Παναγιώτου,Μπελαή, Γκαραβέλη, Τζιούργκανου, Ντούφα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.