ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Νοε 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΗΤΤΗΤΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - 3-0 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΑΛ!

3-0 ΣΕΤ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΜΠΕΛΑΗ ΚΩΝ/ΝΑ!!
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΠΙΓΚΑ!


Για 4η συνεχόμενη αγωνιστική, τα κορίτσια του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, επικράτησαν στο ντέρμπι του 5ου ομίλου του πρωταθλήματος παγκορασίδων με 3-0 σετ και αναρριχήθηκαν στην πρώτη  θέση, με 12 νικηφόρα σετ και 0 (μηδέν) παθητικό -12-0 -. Ο αγώνας αν και πριν είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι, εντούτοις οι Ελασσονίτισσες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι με εκπληκτικό σέρβις και αποτελεσματικές άμυνες κατάφεραν να προηγηθούν, ως και 18-6 μέσα σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι και ειδικότερα οι ακαδημίες του Συλλόγου. Τελικά το 1ο σετ έληξε 25-13.
Στο 2ο σετ οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου, αν και χαλάρωσαν προς στιγμή εντούτοις,ς στο τέλος του σετ, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στις αντίπαλες παίκτριες και παίζοντας δυνατά πάνω στο φιλέ -ειδικά με την Μπελαή που τελείωσε όλες σχεδόν τις μπάλες - κέρδισαν το σετ με 25-19!
Το 3ο σετ είχε την ίδια κατάληξη με προηγούμενα και η Ελασσονίτικη ομάδα πανηγύρισε μία άνετη νίκη με 3-0 σετ..
Ο 1ος γύρος ολοκληρώνεται το άλλο Σάββατο με την 5η και τελευταία αγωνιστική όπου η ομάδα του Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ αντιμετωπίζει τον Αμπελώνα.
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:( Παναγιώτου) Παπαδοπούλου Ράνια, Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου, Μπελαή, Πούρικα, Πίγκα,Ζουρλανδανη,Λέκκα,Λανάρη,Γκόρη..


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ ΦΑΣΗΣ

  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου ΓΥΡΟΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΜΑΔΕΣ
ΣΕΤ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
12-0
8
2η
ΕΑΛ
9-3
7
3η
A.O  ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 9-8 6
4η
Γ.Σ.ΤΥΡΝΑΒΟΥ 9-6 6
5η
Γ.Σ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 2-12 4
ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 4-12 4


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.