ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

14 Μαρ 2013

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
 ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΕΝΟΣ ΔΥΝΑΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!

Ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι περιμένει την ομάδα της Ελασσόνας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής γυναικών.
 Συγκεκριμένα το Σάββατο 16/03 και ώρα 19:00μμ, στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας,  ΓΣ.Ελασσόνας και ΑΙΑΣ Εύοσμου θα αναμετρηθούν με στόχο τη νίκη.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί της ΝΕΑΣ Γενεάς με 3-0, ενώ πρόσφατα οι νεάνιδες του - οι οποίες και απαρτίζουν επί των πλείστων τη γυναικεία ομάδα -  τερμάτισαν δεύτερες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αφού στο τελικό του  χάσανε από τον Παναθηναϊκό.
Η Ελασσόνα από την άλλη κέρδισε τον ΑΡΙΩΝ Πτολεμαΐδας με 3-1 και θα επιδιώξει τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα έχουν διπλή αξία αφού, αφενός θα φτάσει τους 28 βαθμούς και αφετέρου θα έχει νικήσει έναν αξιόλογο και δυνατό αντίπαλο με μεγάλη ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ.
Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου προετοιμάστηκαν κατάλληλα όλη την εβδομάδα και κάνουν έκκληση στο φίλαθλο κόσμο να έλθει στο γυμναστήριο και να βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει το στόχο της..
Απουσίες δεν υπάρχουν και η ομάδα θα κατέβει με όλες τις αθλήτριες της..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.