ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

28 Μαρ 2013

ΝΤΕΡΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΓΣ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 30/3/13 16:00 μ.μ
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!!
ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ!! 
                            
 
 
 
Το Σάββατο 30/3/13 και στις 16:00 μ.μ ,ο ΓΣ.Ελασσόνας, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής , αντιμετωπίζει την αξιόλογη ομάδα της Αλεξανδρούπολης.
Ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται και οι δύο ομάδες να αποδώσουν ωραίο θέαμα.
Για την ομάδα της Ελασσόνας αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός με την νίκη να φαντάζει επιτακτική, έπειτα και από το αρνητικό αποτέλεσμα μέσα στην Δράμα..
 Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου, είναι αποφασισμένες να ξεχάσουν  την εμφάνιση στη Δράμα και θα προσπαθήσουν να αποδώσουν ικανοποιητικά, ώστε να επιστέψει η ομάδα και πάλι στις νίκες. 
 Γιαυτό και η διοίκηση καλεί , όλους τους φιλάθλους, να παρευρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο για τον σημαντικό αυτόν αγώνα της ομάδας μας!
Προβλήματα δεν υπάρχουν και οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν το Σάββατο θα είναι εκτός απροόπτου:
 Μπούσια Χ,  Μπούσια Σ,  Δίρβα,  Πλιάκα, Κασσελούρη,  Λίτσιου,  Ζιάκου, Παπαιωάννου, Παπαδοπούλου Ράνια, Παναγιώτου, Παπακώστα, Μπελαή.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.