ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Απρ 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!




ΣΤΟ ΄΄FINAL FOUR΄΄ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του γυναικείου τμήματος σειρά είχαν οι μικρές Παγκορασίδες του Συλλόγου οι οποίες συνεχίζοντας την παράδοση κατάφεραν να προκριθούν στο ‘’FINAL FOUR’’ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.




Και αυτή η διάκριση των «μικρών» κοριτσιών έρχεται να επιβεβαιώσει ότι στο τμήμα του βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ εκτός από γυναικεία ομάδα υπάρχει και υποδομή και αυτό απέδειξαν και οι παγκορασίδες.
Ένα τμήμα το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει καταξιωθεί στις καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδας με αποκορύφωμα την περσινή τρίτη θέση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
Για να έρθει η πρόκριση η ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκε εναντίον της ομάδας Α.Ο. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ σε δύο παιχνίδια :
Παρασκευή 28-4-2011 Α.Ο. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (σκορ 3-1)
Σάββατο 29-4-2011 Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Α.Ο. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ(σκορ 3-1)
Η ομάδα της Ελασσόνας προκρίθηκε με καλύτερη διαφορά πόντων.
Αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ – ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ – ΚΟΤΖΙΑΚΟΤΖΙΔΟΥ – ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΖΥΓΟΥΡΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ – ΒΑΛΙΩΤΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

28 Απρ 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

ΠΑΝΑΞΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!
ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!!!!





















26 Απρ 2011



Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EURO 11
Η ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΗΝ 12ΑΔΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ



Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων, ανακοίνωσε τα 12 ονόματα των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Άγκυρα (28/4 - 9/5).

Δυστυχώς, η Αντωνία Πίντζου του Μαρκοπούλου, δεν ξεπέρασε την ασθένεια που την ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες κι έτσι ενώ ήταν στις επιλογές της κ. Μπαρζούκα, τελικώς, έμεινε εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η 12άδα που θα λάβει μέρος στους αγώνες της Τουρκίας έχει ως εξής:

Στράντζαλη Όλγα, Αρτακιανού Μαρία-Ελένη (Γ.Σ. Ηρακλής)

Εμμανουηλίδου Αγγελική-Μελίνα (Α.Γ.Σ. Άρτεμις)

Χρηστινίδου Σουλτάνα, Χατζηευστρατιάδου Ειρήνη, Γλυκίδου Χαριτούλα (Α.Π.Σ. Αίας)

Βασιλαντωνάκη Ανθή, Αναγνώστου Ειρήνη (Ένωση Βύρωνα)

Καλανταρίδου Αλεξία (Α.Σ. Άρης)

Γενιτσαρίδη Μαρία (Άθλεση Ηρακλείου)

Σωτηρίου Μαρία (Α.Ο. Ηλυσιακός)

Μπούσια Σοφία (Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας)

21 Απρ 2011




ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕ 3-0!!





ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-04-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 μμ


Έπειται από το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας εναντίον της ομάδας της ΛΑΜΙΑΣ με 3-0 σετ η Ελασσονίτικη ομάδα περιμένει και την τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη 27-04-11,με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ , στις 20:00 μ.μ, στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ θα επιδιώξει τη νίκη και ταυτόχρονα την άνοδό της στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία..
Γιαυτό λοιπόν η Διοίκηση και οι παίκτριες της ομάδας καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να παρευρεθεί στην σημαντική αυτή αναμέτρηση ,όπως άλλωστε έκανε και στο παιχνίδι με τη ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ,για να ενισχύσουμε τα κορίτσια του Γυμναστικού στην τελευταία και πιο καθοριστική αναμέτρηση της χρονιάς!!

14 Απρ 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΑΤΣ!!




Όλα για όλα στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΦΘΙΑ Λαμίας!

Σάββατο και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ελασσόνας

Ξεσηκωμός της τοπικής κοινωνίας για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ελασσονίτικου γυναικείου βόλεϊ


Δημήτρης Σαμόλαδος: «Καλούμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας. Το αξίζουν τα κορίτσια μας!»


Παναγιώτου Βάιος : << Είναι ίσως το καθοριστικότερο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα μας! Τα κορίτσια έχουν συνειδητοποιήσει τη κρισιμότητα του αγώνα και είμαι σίγουρος ότι η καθεμία χωριστά και έπειτα όλοι μαζί σαν ομάδα θα πράξουμε το καλύτερο για την νίκη…
Εξάλλου αυτή η ομάδα έχει μάθει να πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα – με αποκορύφωση τη περσινή 2η θέση κερδίζοντας μάλιστα την Πρωταθλήτρια ομάδα εντός και εκτός – και φέτος παρουσιάζεται η εξαιρετική ευκαιρία να βγούμε πρωταθλητές!!
Καλώ λοιπόν όλο το φίλαθλο κόσμο όπως πέρυσι και στο Πανελλήνιο Παγκορασίδων όπου η παρουσία του ήταν συγκλονιστική έτσι και φέτος να βοηθήσει την ομάδα πολιτισμένα – πάντα σε ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕΜΝΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ - >>.

10 Απρ 2011



3-1 ΣΕΤ ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ
ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!



Επιστροφή στις νίκες για την Ελασσόνα η οποία και επιβλήθηκε με 3-1 σετ της ομάδας των Σουφλαρίων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμπορεύονται στο σκορ και με την Ελασσονίτικη ομάδα να το τελειώνει με 25-20.

Στο 2ο σετ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας – κέρδισε τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και τη ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ- τα Σουφλάρια αγωνίστηκαν δυναμικά και αποτελεσματικά και κατάφεραν να δημιουργήσουν μία διαφορά 5 πόντων 13-18!!

Στη συνέχεια η Ελασσόνα αφυπνίστηκε αγωνιστικά και τελείωσε το σετ με 25-22…

Το 3ο σετ τελείωσε με 24-26 υπέρ της Λαρισινής ομάδας …

Και το 4ο σετ 25-16 υπέρ της Ελασσόνας..

¨Έτσι λοιπόν μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ελασσόνα πρέπει να κερδίσει το αναβληθέν παιχνίδι με τη ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ και να βρεθεί και πάλι πρωτοπόρος της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της τελικής φάσης.

Το παιχνίδι αυτό προγραμματίστηκε για το Σάββατο του Λαζάρου στις 5:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας…..

Είναι ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά και της ιστορίας του Συλλόγου, αφού θα καθορίσει κατά μεγάλο ποσοστό την 1η θέση στο πρωτάθλημα και συγχρόνως άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία Γυναικών…

Για την Ελασσονίτικη ομάδα η κορυφαία όλων, ήταν το λίμπερο ΑΛΜΠΑΝΗ ,η οποία και κράτησε σε υψηλά επίπεδα την υποδοχή και η πασσαδόρος ΠΛΙΑΚΑ, η οποία και μοίρασε σωστά τη μπάλα στο φιλέ…

Στα άσχημα της απόδοσης ήταν οι πολλές χαμένες επιθέσεις της ομάδας…..

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) ΠΛΙΑΚΑ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΖΙΑΚΟΥ, ΜΠΟΥΣΙΑ Χ., ΚΙΟΥΣΗ,., ΑΒΡΑΝΑ, ΑΛΕΞΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΤΖΙΟΥΡΓΚΑΝΟΥ, ΜΠΟΥΣΙΑ Σ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ


ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!




Για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά το τμήμα των Παγκορασίδων πρωταγωνιστεί στον όμιλό του, όπου και βρίσκεται στη 2η θέση και επιδίωξη είναι η πρόκριση στο F4 Παγκορασίδων που θα γίνει στις 8-9 Μαίου..
Το τμήμα φέτος το απαρτίζουν εντελώς νέες αθλήτριες, οι οποίες, αν και δεν είχαν αγωνιστική εμπειρία, εντούτοις, καταφέρνουν μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις να αποδίδουν καλό και αποτελεσματικό βόλει..
¨Ετσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο 9-10/04 /11 η Ελασσόνα κέρδισε το Γ.Σ.ΒΟΛΟΥμε 3-0 σετ και το Φ.Σ.ΦΑΡΣΆΛΩΝ με 3-1 σετ..
Έτσι λοιπόν οι Παγκορασίδες έχουν αγωνιστεί σε 6 αγώνες και έχουν κερδίσει τους 5 και έχασαν 1 αγώνα από το φαβορί της διοργάνωσης ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ….


ΕΛΑΣΣΟΝΑ:, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, , ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΦΙΛΙΠΠΟΥ,ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΓΚΟΤΖΑΓΚΟΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

3 Απρ 2011



ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ..




΄΄ΚΟΛΑΣΗ΄΄ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ
ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑΣ….

Ηττήθηκε η ΕΛΑΣΣΟΝΑ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της Κεντρικής Ελλάδας με 3-1 σετ 20-25, 25-12, 25-23, 25-16..
Οι αθλήτριες της Ελασσόνας ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα κέρδισαν σχετικά εύκολα το σετ αλλά στο 2ο σετ πήρε το λόγο η κερκίδα και οι οργανωμένοι ΄΄φίλαθλοι’’ της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, όπου με βρισίδια, χειρονομίες και ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (διακόπηκε μάλιστα προσωρινά και το παιχνίδι με τον διαιτητή κο ΚΟΥΤΣΉ να σημειώνει τις λεπτομέρειες στο φύλλο αγώνα) κατάφεραν να αποσυντονίσουν την ομάδα και το σκορ να φθάσει έως και 10-1 υπέρ της Νίκης…
Στο 3ο σετ οι ‘’φίλαθλοι’’ συνέχισαν την προκλητική τους στάση – αφού δεν τους έγινε καμία σύσταση από τη γηπεδούχο ομάδα, πράγμα που την εξυπηρετούσε βέβαια- η Ελασσόνα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι να επιβάλλει τον ρυθμό της αλλά ήταν δύσκολο όμως σε μια τέτοια ατμόσφαιρα να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις με αποτέλεσμα και ενώ το σκορ ήταν 23-23 να χαθεί το σετ με 23-25..
Το 4ο σετ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτριών τελείωσε με 25-17..
Μία ήττα βέβαια που δε βγάζει την Ελασσόνα από τους στόχους της και σίγουρα παραμένει η μόνη ομάδα με μία ήττα και στην συνέχεια απομένουν 4 παιχνίδια από τα οποία τα 3 εντός –ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ,ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΕΛ- και 1 εκτός _Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ-.
Το θέμα όμως είναι άλλο , ότι η διοργανώτρια επιτροπή των αγώνων θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το θέμα του γηπέδου της Νίκης Βόλου, διότι κάθε χρονιά _πέρυσι πετούσαν δυναμιτάκια στα κορίτσια που έκαναν σέρβις, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και απωθούσαν το Διαιτητή από τη σκάλα με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι προσωρινά - παρατηρούνται φαινόμενα στο συγκεκριμένο χώρο..
Διότι αν και η κατηγορία αφορά το γυναικείο τμήμα εντούτοις πολλοί αναγκαζόμαστε να έχουμε και νεαρά κορίτσια στην αποστολή τα οποία διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους και θα είναι λυπηρό να αντιμετωπίζουν τέτοια ακραία φαινόμενα συμπεριφοράς .Το μόνο παρήγορο ότι αυτό το φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί σε κανένα άλλο γήπεδο της κατηγορίας παρά μόνο στο συγκεκριμένο της Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ..