ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Απρ 2017

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ.


 Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση , για την πόλη της Ελασσόνας,τον ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και το βόλεϊ της πόλης μας, αποτελεί η ανάθεση της διεξαγωγής της ημιτελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων!

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου.

Στις πέντε αυτές ομάδες, συμμετέχει και η ομάδα του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ως πρωταθλήτρια ομάδα, Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας..

Οι υπόλοιπες 4 ομάδες είναι:
• ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
• ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
• ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
• ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σε λίγες μέρες θα γίνει και η κλήρωση του προγράμματος των αγώνων!

Να υπενθυμίσουμε πως οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου της Ελασσόνας(Βόρειος όμιλος) και οι αντίστοιχες 2 πρώτες ομάδες του ομίλου της Αθήνας (Νότιος όμιλος) , θα συγκροτήσουν την τετράδα της τελικής φάσης όπου και θα κριθούν τα μετάλλια!!

Ο ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ εύχεται στις ομάδες, που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση, καλή διαμονή στην πόλη μας και καλούς αγώνες σε όλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.