ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

3 Απρ 2011



ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 3-1 ΣΕΤ..




΄΄ΚΟΛΑΣΗ΄΄ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΜΕ
ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑΣ….

Ηττήθηκε η ΕΛΑΣΣΟΝΑ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών της Κεντρικής Ελλάδας με 3-1 σετ 20-25, 25-12, 25-23, 25-16..
Οι αθλήτριες της Ελασσόνας ξεκίνησαν ιδανικά τον αγώνα κέρδισαν σχετικά εύκολα το σετ αλλά στο 2ο σετ πήρε το λόγο η κερκίδα και οι οργανωμένοι ΄΄φίλαθλοι’’ της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, όπου με βρισίδια, χειρονομίες και ρίψεις αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο (διακόπηκε μάλιστα προσωρινά και το παιχνίδι με τον διαιτητή κο ΚΟΥΤΣΉ να σημειώνει τις λεπτομέρειες στο φύλλο αγώνα) κατάφεραν να αποσυντονίσουν την ομάδα και το σκορ να φθάσει έως και 10-1 υπέρ της Νίκης…
Στο 3ο σετ οι ‘’φίλαθλοι’’ συνέχισαν την προκλητική τους στάση – αφού δεν τους έγινε καμία σύσταση από τη γηπεδούχο ομάδα, πράγμα που την εξυπηρετούσε βέβαια- η Ελασσόνα κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι να επιβάλλει τον ρυθμό της αλλά ήταν δύσκολο όμως σε μια τέτοια ατμόσφαιρα να συγκεντρωθείς και να αποδώσεις με αποτέλεσμα και ενώ το σκορ ήταν 23-23 να χαθεί το σετ με 23-25..
Το 4ο σετ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτριών τελείωσε με 25-17..
Μία ήττα βέβαια που δε βγάζει την Ελασσόνα από τους στόχους της και σίγουρα παραμένει η μόνη ομάδα με μία ήττα και στην συνέχεια απομένουν 4 παιχνίδια από τα οποία τα 3 εντός –ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ,ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΕΛ- και 1 εκτός _Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ-.
Το θέμα όμως είναι άλλο , ότι η διοργανώτρια επιτροπή των αγώνων θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το θέμα του γηπέδου της Νίκης Βόλου, διότι κάθε χρονιά _πέρυσι πετούσαν δυναμιτάκια στα κορίτσια που έκαναν σέρβις, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και απωθούσαν το Διαιτητή από τη σκάλα με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι προσωρινά - παρατηρούνται φαινόμενα στο συγκεκριμένο χώρο..
Διότι αν και η κατηγορία αφορά το γυναικείο τμήμα εντούτοις πολλοί αναγκαζόμαστε να έχουμε και νεαρά κορίτσια στην αποστολή τα οποία διαμορφώνουν το χαρακτήρα τους και θα είναι λυπηρό να αντιμετωπίζουν τέτοια ακραία φαινόμενα συμπεριφοράς .Το μόνο παρήγορο ότι αυτό το φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί σε κανένα άλλο γήπεδο της κατηγορίας παρά μόνο στο συγκεκριμένο της Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.