ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

30 Απρ 2011

ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…..
Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!




ΣΤΟ ΄΄FINAL FOUR΄΄ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!!!

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του γυναικείου τμήματος σειρά είχαν οι μικρές Παγκορασίδες του Συλλόγου οι οποίες συνεχίζοντας την παράδοση κατάφεραν να προκριθούν στο ‘’FINAL FOUR’’ της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.




Και αυτή η διάκριση των «μικρών» κοριτσιών έρχεται να επιβεβαιώσει ότι στο τμήμα του βόλεϊ του Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ εκτός από γυναικεία ομάδα υπάρχει και υποδομή και αυτό απέδειξαν και οι παγκορασίδες.
Ένα τμήμα το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει καταξιωθεί στις καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Ελλάδας με αποκορύφωμα την περσινή τρίτη θέση στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
Σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.
Για να έρθει η πρόκριση η ομάδα της Ελασσόνας αγωνίστηκε εναντίον της ομάδας Α.Ο. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ σε δύο παιχνίδια :
Παρασκευή 28-4-2011 Α.Ο. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (σκορ 3-1)
Σάββατο 29-4-2011 Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ - Α.Ο. ΚΥΝΟΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ(σκορ 3-1)
Η ομάδα της Ελασσόνας προκρίθηκε με καλύτερη διαφορά πόντων.
Αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες : ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ – ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ – ΚΟΤΖΙΑΚΟΤΖΙΔΟΥ – ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ – ΖΥΓΟΥΡΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ – ΒΑΛΙΩΤΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.