ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

10 Απρ 2011



ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!




Για ακόμη μία αγωνιστική χρονιά το τμήμα των Παγκορασίδων πρωταγωνιστεί στον όμιλό του, όπου και βρίσκεται στη 2η θέση και επιδίωξη είναι η πρόκριση στο F4 Παγκορασίδων που θα γίνει στις 8-9 Μαίου..
Το τμήμα φέτος το απαρτίζουν εντελώς νέες αθλήτριες, οι οποίες, αν και δεν είχαν αγωνιστική εμπειρία, εντούτοις, καταφέρνουν μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις να αποδίδουν καλό και αποτελεσματικό βόλει..
¨Ετσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο 9-10/04 /11 η Ελασσόνα κέρδισε το Γ.Σ.ΒΟΛΟΥμε 3-0 σετ και το Φ.Σ.ΦΑΡΣΆΛΩΝ με 3-1 σετ..
Έτσι λοιπόν οι Παγκορασίδες έχουν αγωνιστεί σε 6 αγώνες και έχουν κερδίσει τους 5 και έχασαν 1 αγώνα από το φαβορί της διοργάνωσης ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ….


ΕΛΑΣΣΟΝΑ:, ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, ΖΥΓΟΥΡΗ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ, , ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ,ΦΙΛΙΠΠΟΥ,ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ, ΓΚΟΤΖΑΓΚΟΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.