ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

21 Απρ 2011




ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΜΕ 3-0!!





ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!!!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ
ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-04-11 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:00 μμ


Έπειται από το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας εναντίον της ομάδας της ΛΑΜΙΑΣ με 3-0 σετ η Ελασσονίτικη ομάδα περιμένει και την τελευταία αγωνιστική την Τετάρτη 27-04-11,με αντίπαλο την ομάδα της Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ , στις 20:00 μ.μ, στο κλειστό γυμναστήριο Ελασσόνας.
Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ θα επιδιώξει τη νίκη και ταυτόχρονα την άνοδό της στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία..
Γιαυτό λοιπόν η Διοίκηση και οι παίκτριες της ομάδας καλούν όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας να παρευρεθεί στην σημαντική αυτή αναμέτρηση ,όπως άλλωστε έκανε και στο παιχνίδι με τη ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ,για να ενισχύσουμε τα κορίτσια του Γυμναστικού στην τελευταία και πιο καθοριστική αναμέτρηση της χρονιάς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.