ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

18 Φεβ 2016

ΣΤΙΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ..

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ!
ΝΙΚΗ 3-0 ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ!
ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16 ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!
ΕΞΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΓΓΕΛΗ..


Στα χνάρια των νεανίδων και οι κορασίδες,καθώς για την9η αγωνιστική κέρδισαν τον ΑΟ.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ, με3-0 σετ και προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες της Περιφέρειας Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, και επιθυμία όλων μας είναι να έχουν την αντίστοιχη πορεία των νεανίδων ,οι οποίες έφθασαν έως και τον μεγάλο τελικό παίρνοντας την 2η θέση!
Στον συγκεκριμένο αγώνα η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ μέτρια ,με 16 χαμένες επιθέσεις αλλά ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα το σέρβις της, αλλά και την κεντρική ΤΣΙΓΓΕΛΗ  ΝΙΚΗ ,όπου με 9 άσσους ,7/13 επιθέσεις και 5 μπλοκ ήταν η κορυφαία του αγώνα και φυσικά της ομάδας.!
Τα κορίτσια της Ελασσόνας στην φάση των 16 θα αντιμετωπίσουν την ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ και στόχος είναι η είσοδος στα προημιτελικά της Περιφέρειας!
Άλλο ένα τμήμα, για 8 συνεχόμενη χρονιά επιβεβαιώνει ,την άνθιση και εξέλιξη του αθλήματος του βόλεϋ στην πόλη μας καθώς οι επιτυχίες διαδέχονται κάθε χρόνο η μία την άλλη!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
ΤΑ ΣΕΤ.20-25,20 25,14-25..
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαδοπούλου Ράνια, Παναγιώτου, Μπελαή, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Μπαλογιάννη, Καζαντζή, Κορακίδη, Διβράμη, Γεωργιάδη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.