ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

14 Φεβ 2016

ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ!!

ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
  ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!
Ο τραυματισμός - ευτυχώς όχι σοβαρός - της Ζιωγα Φερονίκης, που από τα μισά του 1ου σετ εγκατέλειψε τον αγωνιστικό χώρο, ανάγκασε την ομάδα να αγωνιστεί με κορασίδες και παγκορασίδες στο υπόλοιπο του αγώνα, με αποτέλεσμα να κοντράρουν δυνατά τον έμπειρο και ισχυρό αντίπαλο - με παίκτριες που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής_ και μάλιστα στο 2ο σετ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικές θα μπορούσαν να το κερδίσουν, αφού ηττήθηκαν με 23-25!
Ήταν μια εμφάνιση των μικρών αθλητριών, που γέμισε αισιοδοξία τους ιθύνοντες του συλλόγου και συνάμα να δώσουν και θετικά μηνύματα ενόψει τής προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων , που ξεκινά το επόμενο Σαββατοκύριακο!!
Το βόλεϊ της Ελασσόνας για άλλη μία απέδειξε πως δουλε΄ύει σε βάθος,εμπιστεύεται τα μικρά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα της, και αισθανόμαστε όλοι εμείς περήφανοι που η ομάδα μας στελεχωμένη από μικρές αθλήτριες,καταφέρνει να παίζει στα΄΄ίσια΄΄ ομάδες με ιστορία και εμπειρία στο χώρο..
Για την ιστορία η ομάδα έχασε 0-3  (20-25,23-25,17-25) αλλά κέρδισε το πάθος και την αγωνιστική εμπειρία αυτών των μικρών αθλητριών!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΚΟΡΙΤΣΙΑ.
ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ) Παπαδοπούλου Ζωή, Παναγιώτου,Μπελαή,Ζιώγα, Χατζηβασίλη, Παραφέστα, Παπαδοπούλοτ Ράνια, Ζιάκου,Τσιγγέλη, Κορακίδη, Τσίμπα, Μπαλογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.