ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

8 Φεβ 2016

ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ!



                               ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ!
ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ.


Την ήττα με 3-1 γνώρισε η νεανική ομάδα της Ελασσόνας στο ΩΡΑΙΌΚΑΣΤΡΟ από την τοπική ομάδα, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
Η ομάδα για 3η συνεχόμενη αγωνιστική έδειξε ένα δυναμικό αγωνιστικό πρόσωπο το οποίο αν και το διατηρούσε σε όλο το πρωτάθλημα δεν θα κινδύνευε με πτώση.
Αν και ξεκίνησε κακά το παιχνίδι και αφού έχασε το 1ο σετ εντούτοις στο 2ο σετ τα κορίτσια της Ελασσόνας έπαιξαν καταπληκτικά και το κέρδισαν εύκολα με 25-16.
Στο 3ο σετ παρόλο που παίχτηκε καλό βόλεϊ η ομάδα μας κόλλησε σε σημαντικά σημεία και το έχασε με 25-19..
Στο 4ο σετ και μέχρι το ….08-17,  όπου και προηγήθηκε, η Ελασσόνα παρέδωσε μαθήματα όμορφου και  ποιοτικού βόλεϊ, με σέρβις – μπλοκ να δουλεύει τέλεια.
Στο σημείο εκείνο η ομάδα έπαθε ΄΄μπλακ άουτ΄΄ με αποτέλεσμα η αντίπαλη ομάδα να μειώσει 18-16..
Στο 23-24 κατ αφανέστατη μπάλα ΄΄μπλοκ άουτ΄΄ ( από την τροχιά και μόνο της μπάλας  που κατευθύνθηκε προς την οροφή του γηπέδου)  η 1η διαιτητής έδωσε άουτ ( όπως και την 4η αγωνιστική μέσα στον ΗΡΑΚΛΗ όπου η ίδια διαιτητής στο τάι μπρέικ και στο 12-12 αδίκησε την ομάδα με ανάλογο σφύριγμα).
Τελικό αποτέλεσμα 24-26!!
Τα κορίτσια όμως αξίζουν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ αφού μαθήτριες οι περισσότερες κοντράρανε αθλήτριες που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α1 ( Τσιούκαρη, Αναγνώστου, Καλτρουμίδου) και απόδειξαν πως το βόλει της Ελασσόνας έχει ..συνέχεια!

Ιδιαίτερη αναφορά για την 14χρονη  ακραία ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ που χθες ήταν φανταστική !Αν και απέναντί της είχε ένα ψηλό και έμπειρο μπλοκ κατάφερε να τελειώσει  τις περισσότερες μπάλες και να αποδείξει [πως το μέλλον είναι δικό της…
25-18, 16-25, 25-17, 26-24
ΔΑΣΩ (Ιωαννίδης): Παυλίδου, Καλτουρουμίδου, Μπερμπέρογλου, Κοτέογλου, Μαρκάδα, Τσιούκαρη, Αναγνώστου (λ) / Παπάζογλου, Σολκίδου

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Παναγιώτου): Παπαδοπούλου, Παναγιώτου, Μπελαή, Ζιώγα, Χατζηβρίμη, Παραφέστα, Ζιάκου (λ) / Μπαλογιάννη, Τσιγκέλη, Κορακίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.