ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

16 Δεκ 2012

ΤΟ ΄΄ΠΑΛΕΨΕ ΄΄ Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!
ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ..

Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξανδρούπολη, σε μια πόλη που το βόλεϊ είναι το πρώτο ομαδικό άθλημα, η Ελασσόνα αν και παρατάχθηκε χωρίς τις βασικές της ακραίες Λίτσιου και Κατσαρέ και αφού ως ακραία αγωνίστηκε η Δίρβα - με πολύ καλή απόδοση μάλιστα-και στο μεγαλύτερο διάστημα η 13χρονη Παναγιώτου , εντούτοις ηττήθηκε με 3-0 σετ από την πολύ καλή ομάδα της Αλεξανδρούπολης..
Στο 1ο σετ η Ελασσόνα ξεκίνησε καλά διατηρούσε επαφή με το σκορ αλλά τα 8 χαμένα σερβίς δεν άφησαν κανένα περιθώριο ελπίδας και εύλογα η ομάδα του ¨Εβρου το κατέκτησε με 25-16..
Στο 2ο και 3ο σετ οι αθλήτριες του Παναγιώτου αγωνίσθηκαν δυνατά μείωσαν την βαθμολογική διαφορά και αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμε,ς θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και την ανατροπή. Τελικά τα κέρδισε η Αλεξανδρούπολη με 25-22, 25-23..
Μία ήττα που δεν επηρέασε καθόλου βαθμολογικά την Ελασσόνα, αφού διατηρεί την 6η θέση και όλοι πλέον στην ομάδα περιμένουν τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ,όπου και με μία ακόμα νίκη  η ομάδα θα σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας..
Το κέρδος της αγωνιστικής με την Αλεξανδρούπολη ήταν οι δύο μικρές αθλήτριες Παναγιώτου ( 13 χρ.) και η Γκαραβέλη (14 χρ.) που αγωνίστηκαν  υπέροχα και αποδεικνύουν πως ο Σύλλογος μπορεί να υπολογίζει στις υποδομές του..
Γ.Σ.Ε.Ελασσονας: (Παναγιώτου)  Πλιάκα, Δίρβα, Πέτσα, Μπούσια Σ, Μπούσια Χ, Κασσελούρη, Ζιάκου,/Παναγιώτου Τζιούργκανου, Παπακώστα,Γκαραβέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.