ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

13 Δεκ 2012

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο Γ.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..



Στην  μακρινή Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει η ομάδα της Ελασσόνας, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών..
Ένας αγώνας, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού η Αλεξανδρούπολη ευνοούμενη και από το εύκολο πρόγραμμά της, βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού   με 15 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γυμναστικού Ελασσόνας στην 6η με 11 βαθμ..
Η ομάδα του Βάιου Παναγιώτου, θα στερηθεί τη  Λίτσιου ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά η διάθεση και η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας είναι ανεβασμένη και τα κορίτσια είναι έτοιμα,, να αποδείξουν τη πραγματική τους αξία σε μία δύσκολη έδρα όπως της Αλεξανδρούπολης..

Εξάλλου, όπως δήλωσε και  η πασαδόρος της ομάδας Πλιάκα Βάσω : 
΄΄ είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, έπειτα από τη νίκη μας επί της Δράμας , και στο συγκεκριμένο παιχνίδ,ι είμαστε αποφασισμένες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να αγωνιστούμε με πάθος και ψυχή και πάνω απ όλα να αποδείξουμε, πως μπορούμε και εκτός Ελασσόνας να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και αγώνα με αγώνα, πατάμε καλύτερα στο γήπεδο και σίγουρα, μία καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα, θα δικαιώσει τη δουλειά, που γίνεται στην ομάδα.Το σίγουρο είναι, πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και αυτός που θα μπορέσει να κρατήσει το σερβίς και την υποδοχή θα είναι και ο νικητής της αναμέτρησης''.
Η ομάδα θα διανυκτερεύσει στην ακριτική πόλη με αναχώρηση από την Ελασσόνα το μεσημέρι της Παρασκευής  και θα ταξιδέψουν οι εξής αθλήτριες:
Πλιάκα, Μπούσια Χάιδω, Μπούσια Σόφη, Κατσαρέ , Παπακώστα, Παπαιωάννου,Τζιούργκανου, Δίρβα, Ζιάκου, Παναγιώτου,Γκαραβέλη,Κασσελούρη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.