ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017

ΧΟΡΗΓΟΙ 2016-2017
ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2016-2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: -ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,- ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ -ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ! - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.. - -----ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ... /

22 Δεκ 2012

ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ 3-0

3-0 ΚΑΙ ...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ..
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΜΠΟΥΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕ 22 ΠΌΝΤΟΥΣ!!!

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε η Ελασσόνα με την νίκη της 3-0 επί του ΜΈΓΑ ΑΛΕΞ.Γιαννιτσών για την 10η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών..
Οι αθλήτριες του Βάιου Παναγιώτου, απέδωσαν καλό βόλεϊ κατά διαστήματα , και δίκαια επικράτησαν των Γιαννιτσών και σταθεροποιήθηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 πόντους..
Το 1ο σετ ανήκε ολοκληρωτικά στην Ελασσόνα η οποία έφτασε εύκολα στους 25 πόντους με την Δίρβα και Μπούσια να σκοράρουν διαρκώς..
Το 2ο σετ αν και η Ελασσόνα ήταν μπροστά με 22-16 εντούτοις οι Ελασσονίτισσες χαλάρωσαν και με πολλές χαμένες επιθέσεις έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να ξαναμπεί στον αγώνα μειώνοντας σε 22-21 αλλά κάπου εκεί η Μπούσια Σόφη πήρε την ομάδα στην πλάτη της και με 2 πόντους και ένα μπλοκ έδωσε και το 2ο σετ στην ομάδα της..
Στο 3ο σετ τα κορίτσια του Γυμναστικού έκανα τα εύκολα δύσκολα χάνοντας πολλές επιθέσεις και δίνοντας στον αντίπαλο την ευκαιρία να ξεφύγει ως και 20-16!! . και τελικά με πίεση στο μπλοκ και καλό σέρβις η ομάδα της Θεσσαλίας κατέκτησε τους 3πολύτιμους  πόντους στη προσπάθειά της για άνετη παραμονή..
Συγκλονιστική η εμφάνιση της Λίτσιου, η οποία αν και κουρασμένη από το φόρτο της δουλειάς της, εντούτοις βοήθησε σημαντικά, ώστε η ομάδα να εκπληρώσει το σκοπό της..
Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) Πλιάκα,Λίτσιου, Μπούσια Σ. Δίρβα, Κατσαρέ, Μπούσια Χ. Ζιάκου/ Πέτσα, Παναγιώτου, Κασσελούρη, Τζιούργκανου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.